FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong gaat ook in Oss onderuit

20-01-2018

0 reacties


Terwijl het vlaggenschip van FC Utrecht vanavond (vrijdag) in Stadion Galgenwaard een sportieve strijd afwerkte met AZ (1-1), speelde in het Frans Heesen Stadion in Oss de beloftenploeg van de Utrechters tegen het vaandelteam van de plaatselijke FC. Het resulteerde in een nederlaag: 2-0 voor de Ossenaren werd het. 

Op de kunstgrasmat van het Frans Heesen Stadion kwam Jong FC Utrecht met name in de eerste helft goed voor de dag. Tegen FC Oss, de meest ervaren ploeg in de Jupiler League, slaagden de Utrechters in enkele goede kansen te creeëren. Zo ging Sylla Sow, diagonaal, alleen af op de Osse sluitpost Xavier Mous. Een treffer leverde het niet op.

“We speelden bepalend tijdens de eerste helft”, vertelde trainer/coach Robin Pronk van Jong FC Utrecht vanuit de spelersbus op weg terug naar de Domstad. “We hadden veel de bal, vonden goed de vrije man en speelden van kant naar kant.”

Na de rust veranderden de verhoudingen binnen de lijnen en namen de Brabanders het initiatief. “Aanvankelijk was het nog in balans”, aldus Pronk, die zag dat de Ossenaren met regelmaat probeerden de bal tussen de Utrechtse doelman en de laatste linie in te spelen. “Daaruit ontstond na een klein uur spelen de 1-0”, zei de oefenmeester. Fatih Kamaci passeerde Thijmen Nijhuis.

“Na die 1-0 gooiden we alles op de aanval”, zei Pronk, die Mohamed Mallahi al snel bracht voor Maarten Peijnenburg en even later nog een aanvaller voor een verdediger inbracht: Jeredy Hilterman voor Bart Sinteur. “Er ontwikkelde zich een offensief. Maar in de eindfase waren we uiteindelijk niet daadkrachtig en agressief genoeg. We kwamen wel tot wat voorzetten en geblokte schoten, maar grote kansen bleven uit.”

Het Utrechtse offensief zorgde voor ruimte achterin bij de beloftenploeg. Daarvan profiteerden de Ossenaren vlak voor tijd. Ragnar Oratmangoen zorgde voor de 2-0. “Randje buitenspel was het. Na die tweede treffer, en met nog maar een paar minuten te spelen, was het beslist. Het is jammer dat we onszelf opnieuw niet hebben beloond.”

FC Oss - Jong FC Utrecht 2-0 (0-0)
57. Fatih Kamaci 1-0
87. Ragnar Oratmangoen 2-0

Gele kaarten: Dean van der Sluys (FC Oss), Maarten Peijnenburg (Jong FC Utrecht).

Toeschouwers: 1.451.

Scheidsrechter: Kevin van Damme.

Opstelling FC Oss:
Xavier Mous; Dennis Janssen, Lorenzo Piqué, Rick Stuy van den HerikNiels Fleuren; Dean van der Sluys, Lion KaakIstvan Bakx (89. Daan Klomp); Richard van der Venne, Fisayo Adarabioyo (76. Ragnar Oratmangoen), Fatih Kamaci.

Opstelling Jong FC Utrecht: 
Thijmen Nijhuis; Bart Sinteur (83. Jeredy Hilterman), Robin Zwartjens, Junior van der Velden, Tufan Özbozkurt (72. Louk Dekkers); Maarten Peijnenburg (65. Mohamed Mallahi), Karim Loukili, Shayne Pattynama, Sylla Sow; Mitchell van Rooijen, Nick Venema

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
23 september 2018 12:15 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing