FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FCU wint en blijft in de JL

10-04-2017

3 reacties


Jong FC Utrecht mocht weer eens op een maandag aantreden, vanavond tegen FC Oss. Dat team heeft de onbetwiste topscorer van de Jupiler League in zijn geledingen, Tom Broere, en dat blijkt ook wel uit het doelsaldo: 21 doelpunten meer dan de Domstedelingen. Overigens ook 21 doelpunten meer tegen.

Jong FC Utrecht begint sterk. Er wordt druk gezet en snel betaalt dat zich uit als Nick Venema in de 8e minuut de 1-0 tegen de touwen werkt. De jongelingen kunnen het tempo echter niet volhouden. Oss wordt langzaam iets sterker en op slag van rust is (wie anders) Tom Broere er als de kippen bij om de 1-1 aan te tekenen.

Na rust is het Oss wat sterk begint. FC Utrecht wordt in de verdediging gedrukt en heeft moeite om zich eruit te voetballen. Toch komen er wat kansen en tien minuten na rust is het weer Nick Venema, net één dag 18 jaar, die voor de 2-1 zorgt.

Daarna: ruimte. Heel veel ruimte. De lokale jongelingen krijgen kans na kans, maar afmaken blijkt weer eens het grote probleem te zijn. Als scheidsrechter Christian Mulder na 94 minuten affluit, is er dan ook een golf van opluchting te voelen in de Galgenwaard.

Nog belangrijker dan puur de drie punten, is de voorsprong op Achilles '29. Na vanavond is dit 17 punten met nog 5 wedstrijden te gaan. Aangezien er slechts één team uit de Jupiler League degradeert, betekent dit dat de Utrechters ook volgend seizoen in de Jupiler League te vinden zijn.

Aanstaande vrijdag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma: uit tegen Almere City. De maandag daarna in de Galgenwaard tegen Cambuur Leeuwarden. Deze laatste wedstrijd begint om 14:30u.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
19 januari 2018 20:00 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 54pt
2 (2) Kikker 50pt
3 (3) Sjakie 47pt
4 (7) badbo13 42pt
5 (6) chapri 41pt
6 (4) El Nino 41pt
7 (9) tonyb 40pt
8 (5) Le@n 40pt
9 (10) Menno 39pt
10 (11) fanvandeFC 39pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing