FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FCU weer onderuit, nu in Sittard

24-12-2017

0 reacties


Schreven we de vorige keer nog dat Jong Utrecht een probleem lijkt te hebben met de tweede helft, vandaag leek het team geluisterd te hebben: nu was de eerste helft het probleem.
 
De Domstedelingen begonnen nog prima: in de eerste minuten een drietal goede kansen op een doelpunt. Daarna zakte de ploeg ver weg. Heel ver weg. Bijna geen pass kwam aan, spelers leken niet te weten waar hun teamgenoten stonden of welk kleur shirt ze ook alweer aanhadden. Dat er met een 2-0 stand gerust werd, mag dan ook een wonder genoemd worden. Finn Stokers zorgde na 27 minuten voor de 1-0, waarbij de zijkant volledig vrij werd gelaten. Toen Thijmen Nijhuis zes minuten later de bal tot overmaat van ramp losliet na een vrije trap, was dezelfde speler er als de kippen bij om de 2-0 aan te doen tekenen.
 
In de rust greep trainer Robin Pronk in: Bart Sinteur kwam Tim Brinkman vervangen en daardoor werd er meer druk naar voren gezet. Fortuna Sittard leek het allemaal wel te geloven, waardoor de Utrechters iets gevaarlijker werden. Tot grote kansen leidde het echter niet.
 
Tot de 59e minuut. Het debuut voor Mohamed Mallahi en wát voor één. De A-junior liet zien over een goed spelinzicht te beschikken en bijna binnen een minuut na in het veld gekomen te zijn, kreeg hij al z'n eerste kans. Helaas was deze nog niet aan hem besteed. Wel was duidelijk dat hij ook weet wat diepgang is en zocht hij die veelvuldig op. Na 81 minuten heeft dat ook een goed gevolg: hij scoort zelf de 2-1. Fortuna lijkt het daarna even kwijt te zijn, het moment waarop FC Utrecht had moeten doordrukken. Helaas gebeurde dat niet, waardoor de Limburgers zonder verdere kleerscheuren de wedstrijd kunnen uitspelen. Dat Finn Stokkers twee minuten voor het eind nogmaals scoort, is leuk voor de statistieken.
 
Fortuna Sittard - Jong FC Utrecht 3-1 (2-0)
27. Finn Stokkers 1-0
33. Finn Stokkers 2-0
81. Mohamed Mallahi 2-1
88. Finn Stokkers 3-1
 
Gele kaarten: Wessel Dammers, André Vidigal (beiden Fortuna Sittard).
 
Toeschouwers: 7.032.
 
Scheidsrechter: Rob Dieperink.
 
Opstelling Fortuna Sittard:
Miguel Santos; Christopher Braun, Perr Schuurs, Wessel Dammers, Clint Essers; Dries Saddiki, Djibril Dianessy, Jorrit Smeets (65. Kai Heerings); Lisandro Semedo (79. Stefan Askovski), Finn Stokkers, André Vidigal (90. Raghmani Carli).
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Redouan El Yaakoubi, Robin Zwartjens, Junior van der Velden, Tim Brinkman (46. Bart Sinteur); Maarten Peijnenburg, Karim Loukili, Shayne Pattynama (79. Dragos Albu), Sylla Sow; Mitchell van Rooijen, Jan-Willem Tesselaar (59. Mohamed Mallahi).

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtMVV Maastricht
25 september 2018 19:45 uur
Galgenwaard
Kaartverkoop

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing