FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FCU verliest van Cambuur

17-04-2017

2 reacties


Cambuur-thuis. Gezien de vorm van de Friezen, zullen weinig fans verwacht hebben dat de Utrechtse jongelingen punten thuis zouden houden. Dat was tot de wedstrijd begon. Na afloop van de wedstrijd overheerst weer het gevoel dat er meer ingezeten heeft.

De Utrechters beginnen goed aan de wedstrijd. Cambuur wordt vastgezet op hun helft en komen er maar sporadisch uit. Kansen? Nee, dat niet: er lijkt een collectieve angst in de ploeg te zitten om de trekker om te halen. Die angst wordt mede ingegeven door het vertrek van Gyrano Kerk naar het eerste elftal en de blessure van Nick Venema: ijskoude killers staan er niet in de ploeg. Wel behendige spelers, die ook niet bang zijn om een duel in te gaan. Tot de zestien meter loopt het dan ook prima.

Nadat de vierde official een elleboogstoot niet gezien heeft en een handsbal in de 16 van Cambuur door de scheidsrechter weggewoven wordt, is er een curieus moment in de 22e minuut. De Fries Sander van de Streek kopt op de paal en ondanks dat de bal het veld weer inrolt, besluit de scheidsrechter een doelpunt toe te kennen.

De rest van de eerste helft blijft Jong FC Utrecht beter, zonder dat dit echte kansen oplevert. De tweede helft is niet anders, zelfs niet als trainer Robin Pronk aanvaller Jan-Willem Tesselaar brengt voor verdediger Ali Ulusoy. Nog twintig minuten te gaan, achterin 1 op 1: alles op niets in de Galgenwaard.

Het heeft geen zin. De ingevallen Tissoudali maakt gretig gebruik van de ruimte achterin bij FC Utrecht en haalt in de 89e minuut doeltreffend uit. 0-2, wedstrijd definitief gespeeld.

Over vier dagen mogen de jongelingen weer: vrijdag wordt uitgespeeld tegen Telstar.

Jong FC Utrecht - SC Cambuur 0-2 (0-1)
22. Sander van de Streek 0-1
89. Tarik Tissoudali 0-2

Gele kaarten: Jergé Hoefdraad, Jordy van Deelen (SC Cambuur)

Toeschouwers: 791.

Scheidsrechter: Joey Kooij.

Opstelling Jong FC Utrecht:
Joost Meendering; Tafari Moore, Maarten Peijnenburg, Myenty Abena, Ali Ulusoy (71. Jan-Willem Tesselaar); Rick van der Meer, Odysseus Velanas, Rick Mulder, Sylla Sow; Mitchell van Rooijen (46. Hamza Boukhari), Dani van der Moot.

Opstelling SC Cambuur:
Harm Zeinstra; Jordy van Deelen, Omar El Baad, Robbert Schilder, Marvin Peersman; Erik Bakker, Jurjan Mannes (56. Tarik Tissoudali); Jamiro Monteiro (65. Matthew Steenvoorden), Jergé Hoefdraad (75. Stefano Lilipaly), Sander van de Streek; Martijn Barto.

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtMVV Maastricht
25 september 2018 19:45 uur
Galgenwaard
Kaartverkoop

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing