FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FCU verliest uit van Almere City

15-04-2017

0 reacties


'Wat zonde', twee woorden die dit seizoen vaak gehoord zijn bij een wedstrijd van Jong FC Utrecht. Ook vandaag konden ze weer gebruikt worden. In Almere was de plaatselijke City de tegenstander. Een twaalftal Utrechters had de reis richting Flevoland gemaakt om hun helden aan te moedigen.

Jong FC Utrecht begint goed aan de wedstrijd. Sterker nog: ze hebben de overhand. Niet iets wat je verwacht als de nummer 18 tegen de nummer 8 speelt, waarbij die laatste de punten hard nodig heeft om de nacompetitie te halen. Toch is het waar. Veel teams lijken moeite te hebben met de instelling en strijdlust van de Utrechters en Almere is geen uitzondering.

Het eerste gemor op de tribune is al snel te horen, als Utrecht een aantal kansen krijgt. De laatste pass en het afwerken blijken toch weer problematisch. Pas in de loop van de eerste helft komt Almere eruit en hoe: het redelijk gevulde stadion kan niet begrijpen dat een tweetal kansen er niet ingaat.

De ploegen gaan met 0-0 rusten. In de tweede helft gaat Almere fel van start, kansen levert het echter niet op. Tot de 56e minuut: Soufyan Ahannach haalt uit en maakt een mooie goal voor de Almeerders. Tot dat moment heeft Jong FC Utrecht in de tweede helft nog niet veel laten zien. In de 66e minuut krijgen de Domstedelingen echter een vrije trap, net buiten de 16. Dani van der Moot besluit zijn kwaliteiten te laten zien en schiet schitterend raak in de linker bovenhoek. De vreugde aan Utrechtse kant blijkt echter van korte duur: vijf minuten later laat Ahannach zien dat hij goed bij Van der Moot heeft meegekeken: ook hij maakt een doelpunt uit een vrije trap rond de 16.

Jong FC Utrecht probeert de rest van de wedstrijd wel, maar kan ook in de rest van de wedstrijd de kansen niet verzilveren. Eindstand blijft dus 2-1 voor Almere City.

Aanstaande maandag is alweer de volgende wedstrijd: in de Galgenwaard komt dan SC Cambuur Leeuwarden op bezoek.

Almere City FC – Jong FC Utrecht 2-1
56. Soufyan Ahannach
66. Dani van der Moot
71. Soufyan Ahannach

Gele kaarten: 36. Rick van der Meer, 65. Calvin Mac Intosch

Scheidsrechter: Sander van der Eijk

Opstelling Almere City FC:
Chiel Kramer; Kees van Buuren (A); Calvin Mac Intosch; Lars Nieuwpoort; Paul Quasten (62. Dyllan Lanser); Jeffrey Rijsdijk; Yener Arica (89. Abdel Metalsi); Gaston Salasiwa; Rick ten Voorde (72. Silvester van der Water); Sherjill Mac-Donald; Soufyan Ahannach

Opstelling Jong FC Utrecht:
Joost Meendering; Jelle de Lange (A) (74. Hamza Boukhari); Myenty Abena; Maarten Peijnenburg; Tafari Moore; Darren Rosheuvel; Rick van der Meer; Rick Mulder; Dani van der Moot; Sylla Sow (80. Junior van der Velde); Jan-Willem Tesselaar (80. Mitchell van Rooijen)

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing