FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FCU overklast FC Den Bosch

25-04-2017

1 reactie


Eindelijk... Na een aantal keer hier 'helaas' geschreven te hebben, mag dat woord ingeruild worden door 'eindelijk'. Jong FC Utrecht trad vanavond aan tegen FC Den Bosch en eindelijk kwam de klasse van de jongelingen eruit: de Bosschenaren werden met 5-0 overklast.

De wedstrijd is amper bezig, als Darren Rosheuvel de 1-0 aantekent in de achtste minuut, gevolgd door Hamza Boukhari die vier minuten later er al 2-0 van maakt. De toeschouwers weten van verbazing niet waar te kijken. 'Kale koppen, niet te stoppen', het is al vaker in de Galgenwaard te horen geweest, maar niet met 'Ham-Za' er achteraan. Vanavond is deze Boukhari de man of the match, als hij er twee minuten voor rust 3-0 van maakt.

Na de rust blijft het beeld hetzelfde. Den Bosch lijkt niets meer te willen doen, zet amper een aanval op en Utrecht maakt daar gebruik van. Boukhari is ook betrokken bij de 4-0 in de 50e minuut, nu als aangever voor Mitchell van Rooijen.

Het slotakkoord van de wedstrijd is voor de oudste speler, Edson Braafheid. Na 70 minuten is hij het meest attent en schiet de 5-0 binnen. De supporters van Den Bosch zien het eind van de wedstrijd niet meer. Na eerst een aantal keer 'schaam je kapot' gezongen te hebben, zitten zij waarschijnlijk al op de snelweg voordat het eindsignaal klinkt.

De laatste thuiswedstrijd van het eerste seizoen in de Jupiler League blijkt ook de beste te zijn voor Jong FC Utrecht. Op 5 mei wordt nog uit tegen Emmen gespeeld, daarna zit het seizoen er weer op.

Jong FC Utrecht - FC Den Bosch 5-0 (3-0)
8. Darren Rosheuvel 1-0
12. Hamza Boukhari 2-0
43. Hamza Boukhari 3-0
50. Mitchell van Rooijen 4-0
70. Edson Braafheid 5-0

Gele kaarten: Maarten Peijnenburg (Jong FC Utrecht), Jordy van der Winden en Luuk Brouwers (beiden FC Den Bosch).

Toeschouwers: 881.

Scheidsrechter: Richard Martens.

Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Tafari Moore, Maarten Peijnenburg, Edson Braafheid, Ali Ulusoy; Darren Rosheuvel, Odysseus Velanas, Rick Mulder (74. Myenty Abena), Sylla Sow (81. Dani van der Moot); Mitchell van Rooijen (64. Jan-Willem Tesselaar), Hamza Boukhari.

Opstelling FC Den Bosch:
Kees Heemskerk; Dalian Maatsen, Sam Kersten, Ben Santermans, Jordy van der Winden (25. Jonas Heymans); Niek Vossebelt, Zija Azizov, Brandon Robinson (46. Luuk Brouwers); Mario Bilate, Romero Regales, Alessio Carlone (58. Bert Koomen).

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing