FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FC Utrecht wint in Breda

22-02-2011

0 reacties


Invaller Atilla Yildirim scoorde maandag de enige en winnende treffer voor Jong FC Utrecht bij NAC Breda.

De openingsfase in het Rat Verlegh Stadion was duidelijk voor de bezoekers. Met prima positiespel en vlotte combinaties werd een duidelijk veldoverwicht gerealiseerd. Anouar Kali stuurde met een steekbal twee keer Leon de Kogel weg, maar de Utrechtse spits was helaas niet succesvol. Ook Tommy Oar en een afstandsschot van De Kogel konden doelman Jimmy van Fessem niet verrassen.

In de tiende minuut claimde Jong FC Utrecht een penalty omdat De Kogel werd gevloerd binnen het strafschopgebied, maar arbiter Tunnissen zag er niets in. In de 35e minuut kreeg NAC Breda zijn eerste kans, maar de inzet van Van der Pluijm kon door keeper Erik Cummins knap onschadelijk gemaakt worden. NAC-trainer Arno van der Zwan greep na 42 minuten al in toen hij El Khayati inbracht voor Bouwman. De technische staf van de thuisclub was duidelijk niet tevreden en stuurde zijn spelers meer naar voren.

In de tweede helft was NAC ook veel strijdlustiger en het spel golfde duidelijk meer heen en weer. Zonder overigens tot veel uitgespeelde kansen te komen. Het was echter een aantrekkelijke wedstijd. Na ruim een uur spelen kwam Kevin Huijsman erin bij de ploeg van Robbie Alflen en in de 80e minuut verving Atilla Yildirim de moegestreden De Kogel.

De eerste actie van Yildirim was gelijk succesvol. Oar zette een prima rush in en leverde een afgemeten voorzet af op Yildirim. Zijn tegendraadse inzet was Van Fessem te machtig: 0-1. Een gouden wissel dus.

De slotfase (met vijf minuten extra tijd) was nog erg spannend, omdat Jong NAC de gelijkmaker probeerde te forceren, terwijl Jong FC Utrecht de tegenaanval opzocht. Ook twee vrije trappen van NAC leverden niets meer op. Jong FC Utrecht blijft dus prima op titelkoers. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Jong FC Dordrecht.

Opstelling: Erik Cummins, Gévero Markiet, Bart Vriends, Kai Heerings, Dave Bulthuis, Anouar Kali, Zakaria Amrani (70e min. Kevin Huijsman), Leon de Kogel (77e min. Atilla Yildirim), Tommy Oar, Adam Sarota, Gianluca Nijholt (89e min. Stefano Lilipaly).

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing