FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FC Utrecht verslaat Jong NEC (5-2)

01-11-2011

0 reacties


Jong FC Utrecht won maandag op Sportcomplex Zoudenbalch na een 1-1 ruststand met 5-2 van Jong NEC/FC Oss. De Utrechtse doelpunten werden gemaakt door Maikel Lange (2), Yoshiaki Takagi, Lars Veldwijk en Alexander Gerndt.

In de zesde minuut ging een corner van Youri Loen tot zijn eigen verbazing bij de tweede paal het doel in: 0-1. Een koude douche voor Jong FC Utrecht, dat moeite had om het spel te maken in die beginfase. NEC/FC Oss speelde met veel spelers achter de bal en gokte op snelle counters. In de dertiende minuut verscheen Lars Veldwijk van Jong FC Utrecht voor de keeper. Hij mocht twee keer uithalen maar zag zijn beide schoten geblokt. Jong FC Utrecht werkte hard maar zag veel pogingen al in de kiem gesmoord door foutieve passing.

Aan het eind van een zeer fraaie aanval stond Veldwijk die met zijn schot de onderkant van de lat raakte. Pech voor Jong FC Utrecht. Vlak voor rust viel dan toch de verdiende gelijkmaker. Na een slimme combinatie met Alexander Gerndt kwam Yoshiaki Takagi alleen voor de keeper. Hij werd aangetikt maar zijn inzet verdween toch in het doel. Scheidsrechter Van den Heuvel paste goed de voordeelregel toe.

Na rust herpakte Jong FC Utrecht zich en combineerde zich een weg naar het vijandelijke doel. Maar eerst raakte een vrije trap van Stefan Nijland nog de buitenkant van de paal. Linkerverdediger - later uitgeroepen tot de Man of the Match - Dave Bulthuis onderscheidde zich met twee prima assists. In de 52e minuut stond hij aan de basis van de 2-1 van Maikel Lange die de bal precies in de uiterste hoek kon plaatsen. In de 57e minuut zette Bulthuis met een steekpass Veldwijk alleen voor de keeper. Veldwijk bleef koel en schoot raak: 3-1.

In de 64e minuut leverde Veldwijk na een lange rush langs de lijn een voorzet op maat af. Lange kon de kopbal net niet genoeg plaatsen. Maar hij besliste in de 74e minuut het duel met zijn tweede treffer van de avond. NEC/FC Oss deed nog wat terug, waarna Gerndt vanaf de strafschopstip de eindstand op 5-2 bepaalde. Doelman Fons Mulder van Jong FC Utrecht verrichtte in de slotfase nog een uitstekende redding. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Jong ADO Den Haag.

Opstelling Jong FC Utrecht:
Fons Mulder, Dave Bulthuis, Kai Heerings, Mike van der Hoorn (86e minuut Bart Vriends), Gévero Markiet, Gianluca Nijholt, Yoshiaki Takagi (86e minuut Stefano Lilipaly, Adam Sarota, Alexander Gerndt, Lars Veldwijk (81e minuut Evert Brouwers), Maikel Lange.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing