FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FC Utrecht verliest in blessuretijd

08-05-2012

1 reactie


De laatste uitwedstrijd van het seizoen heeft Jong FC Utrecht verloren. Sc Heerenveen kreeg in de blessuretijd van de wedstrijd een penalty. Na het benutten van de strafschop vertrok het team van trainer Jean-Paul de Jong met een nederlaag uit Friesland.

De wedstrijd tussen de twee beloftenelftallen was een boeiend schouwspel. De thuisclub had de beste kansen van de wedstrijd en was gevaarlijk voor het doel van de Man of the Match, Erik Cummins. De Utrecht-doelman stond in de wedstrijd in Friesland steeds op de juiste plaats en keepte een dijk van een wedstrijd. Tot drie maal toe kwam een aanvaller van het beloftenteam van sc Heerenveen/Emmen oog in oog te staan met Cummins. Steeds had Cummins het juiste antwoord op de intenties van de thuisploeg.

Beter lot
In de boeiende wedstrijd waarin beide ploegen wilden voetballen en voor de winst wilden gaan, was sc Heerenveen de bovenliggende partij. De beste mogelijkheden van FC Utrecht waren voor Stefano Lilipaly en Yassin Ayoub. Lilipaly zag zijn afstandsschot niet tegen de touwen gaan en de lob van Ayoub had ook een beter lot verdiend, dan slechts de lat te treffen.

Het elftal van Jean-Paul de Jong stevende af op een punt in Friesland tot de blessuretijd van de tweede helft. De negentig minuten stonden al op de klok toen de scheidsrechter voor een penalty floot. Centrale verdediger Kai Heerings zou een aanvaller van de Friezen ten val hebben gebracht. Groot ongeloof was er bij de bezoekers, maar de arbiter was resoluut. Keeper Erik Cummins probeerde strafschopnemer Quenten Martinus uit zijn concentratie te halen en kreeg daar een gele kaart voor. De pogingen van de keeper hadden geen zin en Martinus schoot de bal langs Cummins.

Twaalfde
Door de nederlaag en de winst van de beloften van De Graafschap zakt FC Utrecht een plaats op de ranglijst in de Eredivisie voor beloftenelftallen. FC Utrecht staat nu twaalfde en kan volgende week in de laatste wedstrijd van het seizoen nog maximaal één plaats stijgen. FC Utrecht speelt volgende week maandag de afsluitende wedstrijd van het seizoen thuis tegen Jong Sparta Rotterdam. De wedstrijd op Sportcomplex Zoudenbalch begint om 18:30 uur en is gratis toegankelijk.

Opstelling Jong FC Utrecht: Erik Cummins, Gévero Markiet, Kai Heerings, Marcus Nilsson, Yannick Cortie, Yassin Ayoub, Thijs van Hofwegen ('82 Maikel Lange), Stefano Lilipaly, Enzio Boldewijn ('70 Radovan Mitrovic), Leon de Kogel ('66 Lars Veldwijk), Tommy Oar.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing