FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FC Utrecht speelt gelijk tegen Ajax

23-01-2012

0 reacties


Jong FC Utrecht speelde maandagavond gelijk bij Jong Ajax: 0-0. Het treffen leverde niet veel hoogtepunten op. Maar trainer Jean-Paul de Jong toonde zich na afloop tevreden met de puntendeling.

"Als je een punt pakt bij Ajax, dan doe je het goed. We hebben prima vanuit de organisatie gespeeld in een wedstrijd met weinig kansen. We hebben vanavond bovendien ook een aantal jongens uit het eerste kunnen laten spelen", aldus De Jong.

Omdat het veld onbespeelbaar was werd maandag uitgeweken naar het kunstgras, waarop de thuisclub voor het eerst tot een geslaagde doelgerichte actie kwam via Rits. Doelman Cummins reageerde alert. Een minuut later vuurde Özbiliz namens Ajax een schot af op het doel van Cummins.

Aan de andere kant kreeg De Kogel de beste mogelijkheid voor FC Utrecht. Hij zag dat zijn inzet van richting veranderd werd. Kort daarvoor verdween al een uithaal van de aanvaller over het doel.

Het duel speelde zich in de eerste helft voornamelijk af op het middenveld, waar bij FC Utrecht Takagi steeds de passes verstuurde.

Ook na rust ontliepen beide teams elkaar niet veel. Tien minuten na rust leek een vrije trap van Özbiliz gevaarlijk te worden, maar de spelers van Ajax geraakten niet bij de bal. Later in de tweede helft ruimde Vriends goed op bij een voorzet van Ajax.

In de slotfase was er nog een kans voor Ajax. Ricardo Kip kon opkomen vanaf de linkerkant. Hij gaf de bal af aan Rits, terwijl hij in die situatie veel beter voor eigen succes had kunnen gaan.

Opstelling Jong FC Utrecht: Cummins, Markiet, Vriends, Heerings, Teijsse, Takagi, Amrani, Sarota, Mitrovic (Brouwers/34), Oar, De Kogel (Veldwijk/37)

De samenvatting van de wedstrijd Jong Ajax-Jong FC Utrecht is komende woensdag vanaf 18.45 uur te zien in de uitzending van FC Utrecht.TV op Eredivisie Live.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing