FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FC Utrecht speelt gelijk

30-08-2011

0 reacties


Jong FC Utrecht speelde in de tweede competitiewedstrijd met 2-2 gelijk tegen Jong De Graafschap. Leon de Kogel maakte zijn rentree. Onder uitstekende omstandigheden, prima weer en ruim 600 toeschouwers, heeft Jong FC Utrecht zichzelf niet beloond met een overwinning.

Onder leiding van middenvelder Anouar Kali ging FC Utrecht vanaf de aftrap in de aanval. Eerst werd er nog een goal van Lars Veldwijk afgekeurd wegens buitenspel en twee minuten later kon Evert Brouwers een prima assist van Kali net niet voldoende richting geven. De thuisclub, met Muslu Nalbantoglu weer in de gelederen, kwam niet verder dan wat afstandsschoten van vooral de middenvelders Kevin Ooms en Caner Cavlan. Het was laatstgenoemde die in de 28e minuut met een laag schot Utrecht keeper Erik Cummins in de rechterbenedenhoek verraste en de 1-0 voorsprong op het scorebord bracht. Utrecht probeerde voor de rust de gelijkmaker nog te forceren, maar het kwam niet verder dan een gevaarlijke vrije trap van Maikel Lange en een inzet van Evert Brouwers die door Nalbantoglu nog van de lijn kon worden gehaald.

‘Geloof in eigen kunnen'
In de rust preekte trainer Robbie Alflen vooral "geloof in eigen kunnen"en "geduld". Het begin van de tweede helft gaf gelijk een goede actie van de nu aan de rechterkant spelende Evert Brouwers te zien, maar helaas kon hij het doel van De Graafschap net niet vinden. In de 54e minuut kwam Leon de Kogel, na lang blessureleed, in de ploeg. Utrecht verhoogde het tempo, zette veel druk en begon een duidelijk veldoverwicht te creëren. De zesde Utrechtse corner, in de 61e minuut, was raak. Het was Stefano Lilipaly die de bal perfect op het hoofd van centrale verdediger Mike van der Hoorn deed belanden: 1-1. FC Utrecht ging door. Vier minuten later was er een geweldige aanval via Lilipaly en Brouwers die de Kogel in stelling bracht, maar zijn inzet kon tot twee keer toe door de keeper van De Graafschap worden geblokt . In de 66e minuut was het wel raak. Nu was het Maikel Lange die Stefano Lilipaly prima bediende: 1-2. Utrecht bleef op zoek naar de definitieve beslissing maar vergat de bevrijdende derde goal te maken. In de 88e minuut kreeg het dan toch nog de bekende deksel op de neus. Het was verdediger Thijs van Hofwegen die een ongelukkige actie in het strafschopgebied met een strafschop bestraft zag worden. Het was wederom Caner Cavlan die snoeihard keeper Erik Cummins kansloos liet: 2-2.

De teleurstelling aan Utrechtse kant was groot. Onnodig puntverlies, maar na twee wedstrijden nog wel ongeslagen. Op maandag 12 september staat de thuiswedstrijd tegen Jong Feyenoord op het programma. Een wedstrijd die weer veel mensen naar Sportcomplex Zoudenbalch zal trekken.

Opstelling: Erik Cummins, Gévero Markiet, Mike van der Hoorn, Kai Heerings, Thijs van Hofwegen, Yoshiaki Takagi, Stefano Lilipaly, Evert Brouwers, Anouar Kali, Maikel Lange ( 80e min. Zakaria Amrani), Lars Veldwijk ( 54e min. Leon de Kogel).

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing