FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FC Utrecht pakt de winst bij Roda JC

09-11-2010

0 reacties


Jong FC Utrecht heeft maandag op Kaalheide met 1-3 gewonnen van Jong
Roda JC. Weer drie belangrijke punten richting promotie naar de Eredivisie voor
Beloftenteams.

Een goede wedstrijd van een scherp spelende ploeg. Al vanaf het beginsignaal nam Jong FC Utrecht het heft stevig in handen. De thuisclub kwam er feitelijk niet aan te pas. Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven. In de 26e minuut kwam er een voorzet van Tommy Oar richting Evert Brouwers. De keeper kon zijn doelpoging nog half onderscheppen, maar Attila Yildirim was alert en zorgde in de rebound voor de 0-1.

Helaas moest Kai Heerings kort daarna met een hamstringblessure het speelveld verlaten. Hij werd vervangen door Dave Bulthuis. Het spelbeeld veranderde niet. In de 40e minuut ging het totaal onverwacht mis. Heel FC Utrecht wachtte op het fluitsignaal van scheidsrechter Heijnen vanwege een duidelijke buitenspelsituatie. Het fluitje bleef echter achterwege, zodat de thuisploeg via Stankov op gelijke hoogte kwam.

Jong FC Utrecht pakt in de tweede helft de draad meteen weer op. Binnen het kwartier stond de ploeg op een 1-3 voorsprong. Beide malen speelden Adam Sarota en Evert Brouwers de hoofdrol. Na een mooie actie van Attila Yilderim in de 51e minuut volgde een prima pass van Evert Brouwers op Sarota. Deze slalomde koeltjes door de Limburgse verdediging en maakte het beheerst af. In de 60e minuut een prima pass van Sarota op de op volle snelheid lopende Brouwers, bekroond met een bekeken bal bij de tweede paal.

FC Utrecht kon de score verder uitbouwen. Minimaal vier keer verscheen er een speler in kansrijke positie voor de keeper van Jong Roda JC. De uitstekende keeper van de gastheren stond echter meer treffers in de weg.

Volgende week maandag speelt Jong FC Utrecht thuis tegen Jong de Graafschap in de achtste finales van de KNVB-Beker. Een herhaling van de finale van vorig seizoen. FC Utrecht zal als bekerhouder vol aan de bak moeten.

Jong FC Utrecht: Erik Cummins; Mark van der Maarel (46e minuut Bart van Wieringen), Bart Vriends, Kai Heerings (27e minuut Dave Bulthuis), Gévero Markiet; Adam Sarota, Kevin Huijsman, Zakaria Amrani; Tommy Oar (80e minuut Anouar Kali), Attila Yildirim, Evert Brouwers.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing