FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FC Utrecht in slotfase onderuit in Alkmaar

20-09-2011

0 reacties


Jong FC Utrecht verloor maandag door een treffer in de 89e minuut met 1-0 bij Jong AZ. Ali Messaoud passeerde met een afstandsschot toch nog de uitblinker van de avond: FC Utrecht-doelman Fons Mulder. Het betekende de tweede competitienederlaag van het nog prille seizoen. Edouard Duplan en Leon de Kogel startten bij Jong FC Utrecht in de basis en speelden de hele wedstrijd mee. Het tweetal is dus duidelijk op de weg terug.

Gevaarlijke corners
In de eerste helft was Jong AZ de gevaarlijkste ploeg. Vooral de corners (in totaal 15 stuks!) zorgden steeds voor veel dreiging. In de vierde minuut testte Mike van der Hoorn zijn eigen doelman bij een ongelukkige actie, maar Mulder tikte de bal tot corner. In de dertiende minuut ging een schot van Leon de Kogel maar net naast. Kort daarna raakte AZ-keeper Erik Heijblok bij het blokken vol de enkel van De Kogel. Maar de aanvaller kon gelukkig na behandeling de wedstrijd hervatten. De beste kansen bleven in het restant van de eerste helft voor AZ. Zowel James Holland als Charlison Benschop lieten de mogelijkheden echter onbenut.

Open wedstrijd na rust
Met Yanninck Cortie in de ploeg begon Jong FC Utrecht aan de tweede helft. Het was nu duidelijk een meer open wedstrijd, vooral in het laatste kwartier. Hoewel de thuisclub de meeste dreiging had, waren Stefano Lilipaly en De kogel in de 69e minuut dichtbij de openingstreffer. Ook Duplan en Takagi bleven op zoek naar een gaatje in de Alkmaarse verdediging. Helaas viel in de laatste minuut dan toch nog de winnende treffer voor de thuisploeg.

Volgende week maandag (18.30 uur) ontvangt Jong FC Utrecht op Sportcomplex Zoudenbalch PSV, de regerend landskampioen bij de Beloften.

Opstelling Jong FC Utrecht: Fons Mulder, Gévero Markiet, Bart Vriends, Mike van der Hoorn, Thijs van Hofwegen (46e min. Yanninck Cortie), Edouard Duplan, Leon de Kogel, Yoshiaki Takagi, Stefano Lilipaly, Zakaria Amrani (90e min. Lars Veldwijk), Maikel Lange (76e min. Radovan Mitrovic)

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing