FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FC Utrecht hard onderuit

26-10-2010

0 reacties


Jong FC Utrecht is niet langer ongeslagen. Op de zompige grasmat van Stadion De Vliert is het jong FC Den Bosch dat Jong FC Utrecht met 4-0 verslaat. Een geflatteerde maar verdiende nederlaag.

Al na 56 seconden ligt de bal op de stip. Scheidsrechter Govers is onverbiddelijk. Keeper Wesley de Ruiter stopt de door Tom van Weert ingeschoten bal. In de 13e minuut legt de leidsman de bal weer op de stip na een vermeende overtreding. Danny Verbeek laat Wesley de Ruiter nu wel kansloos. FC Utrecht probeert hierna snel orde op zaken te brengen. Veel goede bedoelingen die stranden alvorens de Bossche verdediging serieus in verlegenheid gebracht kan worden. Aan de andere kant moeten de verdedigers van FC Utrecht - met in de hoofdrol keeper de Ruiter - alle zeilen bijzetten om niet op een grotere achterstand te komen. Leon de Kogel mag tot twee keer aanleggen voor een vrije trap net buiten de zestien. Evert Brouwers is een keer dichtbij. Een schot van Zakaria Amrani zoeft over de kruising. Vlak voor rust gaat het dan toch nog mis. Diégo Karg kan profiteren van een Utrechts misverstand. De ruststand is 2-0.

In de rust gooit Rob Alflen het over een andere boeg. Hij stuurt twee vleugelspelers het veld in - Randy Wolters en Elson Rosario Almeida, weer terug van een blessure. Evert Brouwers gaat vlak achter Leon de Kogel spelen. Alle goede bedoelingen ten spijt. Na iets meer dan een minuut zorgt een ongelukkige klutsbal voor de 3-0 achterstand. Toch laat FC Utrecht zich niet uit het veld slaan en blijft voluit op de aanval spelen. Er komen kansen, veel geluk hebben de gasten echter niet. Elke keer is er wel een gelukkig blok van een verdediger of staat keeper Fortes op de juiste plaats. In de 53e minuut wordt de bal blind vanuit de Bossche verdediging naar voren getrapt. Spits van Weert kan de bal rustig aannemen, een mannetje uitkappen en simpel de 4-0 laten aantekenen. Één van de laatste wapenfeiten van de thuisploeg in de tweede helft.

FC Utrecht blijft nog steeds strijden voor een beter resultaat. Leon de Kogel zet Evert Brouwers voor de keeper, een kopbal van Gévero Markiet. Beide kansen worden gepareerd door de keeper. De bal wil er gewoon niet in. 42 Seconden te vroeg fluit de scheidsrechter af. Een flinke zeperd voor FC Utrecht dat Den Bosch dichterbij ziet komen in de stand, al zijn het nog steeds 6 punten. Jammer ook voor gastspelers Marc Klok en Yassine Ayoub middenvelders uit de A1 en B1. Volgende week kan Jong FC Utrecht zich revancheren in de thuiswedstrijd tegen Jong FC Volendam.

Opstelling Jong FC Utrecht:
Wesley de Ruiter; Davy Bulthuis, Kai Heerings, Bart Vriends, Gévero Markiet; Tony Scheurs (46e minuut Randy Wolters), Zakaria Amrani, Kevin Huijsman; Anouar Kali (46e minuut Elson Rosario Almeida), Evert Brouwers, Leon de Kogel

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing