FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong begint reeks topduels in Twente

02-04-2013

0 reacties


Jong FC Utrecht speelt dinsdagavond in de Beloftencompetitie Divisie A een uitwedstrijd tegen Jong FC Twente. Een goed resultaat tegen de Tukkers is voor de ploeg van Jean-Paul de Jong gewenst om bovenin mee te blijven draaien. De beloften staan momenteel op de vierde plaats met 25 punten. Jong FC Twente bezet met twintig punten de 8e plaats. Het duel van dinsdagavond is het eerste van een serie topwedstrijden. Volgende week, op maandag 8 april, staat de thuiswedstrijd tegen PSV op het programma. Eén week later nemen de beloften het op de Toekomst op tegen Jong Ajax.

Interessant
"We starten vanavond een interessante reeks wedstrijden", zegt trainer Jean-Paul de Jong. "FC Twente is een club die altijd een goed beloftenelftal heeft. Vorig jaar werd de ploeg van trainer Patrick Kluivert kampioen in de Beloftencompetitie Divisie A. Dit seizoen zijn ze net als hun eerste elftal door een moeilijke periode gegaan, maar met de winst op Jong Feyenoord (2-3, red.) lijken ze daar weer langzaam uit te komen. De laatste twee uitduels hebben we niet verloren (Jong Feyenoord 2-2, Jong FC Groningen 1-1, red.) en thuis hebben we de Twentse beloften met 3-1 verslagen, dus ook vanavond gaan we voor een goed resultaat."

Jong FC Utrecht moet het vanavond stellen zonder de geblesseerde Marc Anthony Klok. Ook Thijs van Hofwegen doet niet mee. Hij is op de weg terug van een periode van lang blessureleed en heeft inmiddels alweer buiten getraind. Het duel met Jong FC Twente komt echter nog te vroeg voor de verdediger.

Het duel wordt op het trainingscentrum van FC Twente in Hengelo gespeeld aan de Kuipersdijk 40. De wedstrijd begint om 18.30 uur en is gratis te bezoeken.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing