FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jeugdige ‘Sjakie’-fans beleven unieke training

18-10-2012

0 reacties


Woensdag beleefden 31 jonge FC Utrecht-fans de ochtend van hun leven. Samen met hun favoriete speler Yoshiaki ‘Sjakie' Takagi stonden zij op Sportcomplex Zoudenbalch op het trainingsveld. Daar werden zij onderworpen aan een training van het trainerstrio Jan Wouters, Robby Alflen en Sjors Ultee.

In alle vroegte arriveerden de eerste dolenthousiaste kinderen op een regenachtig sportcomplex. Sporttas in de hand of voetbalschoenen onder de arm en vol goede moed. Op de Open Dag van FC Utrecht eind juni, werden zij door Takagi en presentator René van den Berg op het podium geroepen en uitgenodigd voor een training. Nu, in de herfstvakantie, was het dan zover!

De warming-up bestond uit een oefening waarbij een bal door andere ballen over de achterlijn gespeeld moest worden. Biljartvoetbal is wellicht de meest treffende naam voor dit spelonderdeel. Dat beide ploegen - om de beurt ondersteund door Sjakie - achter hun eigen achterlijn moesten blijven, werd niet door iedereen even goed begrepen en leverde hilarische taferelen op.

Na de opwarming stond een creatieve training op het programma. Van één-tegen-één-duels, waarbij het maken van een actie werd aangemoedigd, tot en met partijspelen onder de bezielende leiding van het trainersduo van het eerste elftal van FC Utrecht: Wouters-Alflen.

Sjakie, de man die deze ochtend in de spotlights stond, keek het gebeuren met een brede glimlach aan en mengde zich tussen de kinderen. Een aai over de bol hier en een passje daar, om aan het einde van de training te constateren dat niet hij, maar de 31 jonge FC Utrecht-fans écht in de spotlights hadden gestaan.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing