FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Willem Janssen voelt zich thuis bij FC Utrecht

13-03-2014

20 reacties


In de 18e minuut van het duel FC Utrecht - Roda JC op 28 september 2013 diende Willem Janssen zich noodgedwongen te laten vervangen. Enige dagen later werd bevestigd wat velen al zagen aankomen: Janssen bleek de voorste kruisband van zijn linker knie te hebben gescheurd met zes tot negen maanden absentie tot gevolg. De operatie volgde op 11 oktober 2013 en Janssen revalideert voorspoedig. Hij traint inmiddels ook weer gedeeltelijk met de groep mee.

Na het destastreus verlopen duel in Enschede huurde FC Utrecht Willem Janssen op 23 augustus 2013 van FC Twente. Hij startte tegen Roda JC pas voor de zesde keer in de basis bij FC Utrecht (vijf maal eredivisie, één maal KNVB-beker). Janssen werd direct de leider op het middenveld. In het AD van 13 maart gaat Janssen op zijn herstel in. Hij is daarbij expliciet, want richt zich op het komende seizoen. Maar hij nuanceert dit ook: "Alleen in het geval van de play offs kan het misschien net, we gaan het tegen die tijd wel zien." Janssen geeft daarbij aan dat hij het over de play offs voor Europees voetbal heeft.

Uiteraard gaat hij ook in op de huidige positie op de ranglijst. Zelf maakte hij bij Roda JC in het seizoen 2008 / 2009 een vergelijkbaar zwaar seizoen mee. "Daar vertel ik wel eens over. In de hoop dat de jongens er iets aan hebben." aldus Janssen in het AD. "Belangrijkste is dat de jongens er in blijven geloven."

Willem Janssen is nog steeds eigendom van FC Twente, maar koos er bewust voor om bij FC Utrecht te revalideren. Hij heeft de club en mensen daardoor in versneld tempo leren kennen en voelt zich hier thuis. Hij ligt vanaf deze zomer nog één seizoen in Enschede vast, maar FC Utrecht onderneemt pogingen Janssen langer te binden. "Zoiets is prettig om te horen, ook al ben je nog niet fit", aldus Janssen in het AD. En hij besluit: "Zelf had ik al heel snel het gevoel: hier wil ik verder."

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 20 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing