FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Janssen: 'Vertrek Alflen had niet gehoeven'

25-03-2015

6 reacties


Aanvoerder Willem Janssen noemt het ‘hartstikke jammer’ dat Rob Alflen volgend jaar geen trainer meer is van FC Utrecht. “Ik kan namens de groep zeggen dat we prima hebben samengewerkt en dat het voor ons absoluut niet had gehoeven”, zegt hij in een reactie aan de NOS.

Janssen: “Aan de andere kant weet je wel dat het de voetballerij is. Het is jammer dat ze samen tot die conclusie zijn gekomen.”

De aanvoerder verbindt het vertrek van Alflen aan de tegenvallende resultaten. “Je weet dat de voetballerij zo in elkaar zit dat als de resultaten wat achter blijven dat dan de trainer vaak de kop van jut is. We zijn natuurlijk als groep ook niet gek en krijgen wel mee dat het wat dat betreft eigenlijk het hele seizoen al onrustig is.”

Janssen: “We hebben onszelf natuurlijk wel in een moeilijke situatie gebracht en daardoor de trainer ook, vooral doordat je te weinig thuiswedstrijden wint. Dan kan het zijn dat als je als trainer een eenjarig contract hebt, dat je dan met elkaar tot zo’n beslissing komt. Wij vinden dat hartstikke jammer.”

De voorafgaand aan het seizoen uitgesproken ambities hebben niet geholpen, vindt Janssen. “De verwachtingen  aan het begin van het seizoen zijn heel hoog geweest. Dat is enerzijds begrijpelijk omdat je als club wat hoop wilt creëren. Aan de andere kant heeft dat het er ook niet makkelijker op gemaakt. Je merkt ook dat je er het hele seizoen mee om de oren wordt geslagen als het iets minder loopt. Dat heeft het voor de trainer absoluut niet makkelijker gemaakt.”

Hij had volgend jaar graag met Alflen doorgegaan. “Als je ons spel ziet, zijn we met stappen vooruitgegaan, al zijn we als ploeg verdedigend niet voldoende stabiel. Daardoor hebben we ook net vaak aan de verkeerde kant van de score gezeten.”

Foto: FCUphoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing