FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Janssen tekent voor vier jaar bij FC Utrecht

31-03-2014

0 reacties


Willem Janssen wordt contractspeler bij FC Utrecht en is zodoende de eerste aanwinst van FC Utrecht voor het nieuwe voetbalseizoen. Dat meldt de Vereniging van Contractspelers die Janssen bijstond in de onderhandelingen.

De 27-jarige middenvelder wordt overgenomen van FC Twente en is dan ook na dit voetbalseizoen bij FC Utrecht te bewonderen. Janssen heeft bij FC Utrecht een contract getekend dat hem tot de zomer van 2018 aan de club verbindt.

Op dit moment speelt Janssen op huurbasis voor FC Utrecht, maar kwam hij slechts vijf keer in actie. Een zware knieblessure houdt hem al maanden aan de kant. Desondanks is FC Utrecht overtuigd van zijn kwaliteiten. “Willem heeft in duels die hij voor ons gespeeld heeft, laten zien absoluut een meerwaarde te zijn”, zegt Edwin de Kruijff, Manager Spelerszaken en Scouting van FC Utrecht. “Met zijn loopvermogen, kracht en sterke passing voegt hij wat toe aan de ploeg. Daarnaast is hij een natuurlijk leider in de groep. Een benaderbare jongen die met zijn ervaring weet wat er gevraagd wordt en dit ook op een positieve manier weet over te brengen op de jonge jongens. Hij staat weliswaar al maanden aan de kant, maar hij blijft betrokken en is belangrijk in het groepsproces.”

“Ik ben heel blij met deze overgang”, toont de speler in kwestie zich content. “FC Utrecht is een geweldige club. Ik voel mij hier echt thuis, ondanks dat ik hier pas krap een seizoen ben en weinig heb gespeeld. De clubleiding en de technische staf hebben vertrouwen in mij, dat stralen zij in alles uit. Dat geeft een goed gevoel.”

Janssen kijkt met vertrouwen naar de toekomst. “Ik ben ervan overtuigd dat mooie dingen staan te gebeuren. Alles is erop gericht om de club verder te helpen om weer daar te komen, waar we als club horen. Ik heb er alle vertrouwen in dat de ontwikkeling zich doorzet en maak hier graag onderdeel van uit”, aldus Janssen.

FC Utrecht kende veel concurrentie bij het aantrekken van Janssen. Algemeen Directeur Wilco van Schaik: “In de periode dat wij gesprekken voerden met Willem en FC Twente, meldden zich meer clubs. Clubs van naam ook. Maar, Willem kiest bewust voor FC Utrecht en onze ambities. Dit tekent de persoonlijkheid van Willem. Wij zijn trots.”

De revalidatie van Willem Janssen verloopt voorspoedig. Bij de start van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen kan de middenvelder bij de groep aansluiten.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing