FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jan Wuytens mist duel met Feyenoord

09-12-2011

11 reacties


Alexander Gerndt, Leon de Kogel, Jacob Mulenga, Gianluca Nijholt, doelman Junior Fernandez en ook Jan Wuytens zijn de afwezigen voor de thuiswedstrijd van zondag (14.30 uur) tegen Feyenoord. Wuytens heeft nog te veel last van de hersenschudding die hij vorige week overhield aan de botsing in de wedstrijd tegen FC Twente. Jacob Lensky is op de weg terug, maar nog niet wedstrijdfit.

Verder is het nog onzeker of Alje Schut (hamstring) en Rodney Sneijder (teenblessure) op tijd fit zijn. Zaterdag wordt daarover een besluit genomen.

Jan Wouters kent dus nog steeds aanzienlijke personele problemen. "Vervelend maar niet echt zorgelijk", zegt de trainer daarover. Hij ziet namelijk geen verband tussen alle blessures. Het varieert van een blessure door verkeerd uit de auto stappen (De Kogel), een botsing tijdens de wedstrijd (Wuytens) tot een bal verkeerd raken tijdens de training, aldus Wouters. Gewoon pech dus.

Wouters keek vrijdag tijdens het wekelijks persgesprek nog even terug op de forse thuisnederlaag tegen FC Twente. Hij vertelde dat er uitvoerig gesproken is over het verdedigen. De technische staf nodigde de spelers ook uit om vooral met suggesties te komen. De conclusie was dat de vele tegentreffers niets te maken hebben met de manier van spelen, maar te wijten zijn aan individuele fouten.

Wouters: "We komen iedere keer op een onbenullige manier met 1-0 achter. Tegen Heerenveen, NEC en Twente moesten we steeds in de achtervolging. We moeten zorgen dat we zelf die eerste treffer maken en dan vanuit onze eigen spel afwachten wat de tegenstander doet. Voetballend zit er zeker groei in."

De trainer maakt zich geen zorgen over de positie op de ranglijst in combinatie met het pittige wedstrijdprogramma, waarin ook direct na de winterstop weer de confrontaties wachten met clubs uit de top van de Eredivisie. "Daar zitten sterke tegenstanders tussen maar ook ploegen waar we punten tegen kunnen pakken", stelt Wouters.

"En natuurlijk kunnen we zondag tegen Feyenoord ook punten halen. Als we maar vanuit onze eigen kracht spelen. Feyenoord is goed begonnen aan het seizoen, kende een dipje, maar heeft na de winst op PSV veel zelfvertrouwen."

Yoshiaki Takagi viert vandaag zijn negentienjarige verjaardag. De Japanse middenvelder begon tegen FC Twente in de basis en deed het in de ogen van Wouters, zeker gezien zijn leeftijd, heel goed.

Kinderfeest
Wouters prees ook het initiatief van de club voor het kinderfeest dat rond de thuiswedstrijd tegen Feyenoord gepland staat in Stadion Galgenwaard. "Ik vind het een geweldig idee", zei de trainer. "En ik hoop dat die kinderen ook na zondag nog een hele lange tijd supporter blijven."

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 11 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing