FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jan Wouters tekent voor 1 jaar bij

05-04-2012

16 reacties


Trainer/coach Jan Wouters heeft zijn contract bij FC Utrecht met een jaar verlengd. Die intentie was over en weer al eerder uitgesproken, maar nu zijn de handtekeningen onder de verbintenis geplaatst.

Technisch directeur Foeke Booy is zeer content met de contractverlenging. "Het was al langer bekend dat wij tevreden zijn over de werkwijze van Jan. Resultaat van die aanpak zijn de nodige punten die er na de winterstop zijn bijgekomen en daarbij komt dat het elftal stappen maakt", zegt Booy. "Natuurlijk gaat dat met horten en stoten, maar dat hoort bij dit jonge team. Ik heb dat als trainer zelf ook meegemaakt bij FC Utrecht. Nieuwelingen moeten zich aanpassen en jeugdspelers stromen sneller door dan eigenlijk verwacht."

"We hebben veel vertrouwen in het duo Wouters/Alflen", vervolgt de technisch directeur van FC Utrecht zijn verhaal. "De spelers zijn erg tevreden over de werkwijze van de trainers. Ik zie dagelijks hoe intensief zij samenwerken met de gehele technische en medische staf. De staf staat en nu kunnen we ons richten op de toekomst. Gezien de progressie van de selectie en de mogelijkheden in de komende wedstrijden, zie ik het positief in richting het einde van dit seizoen."

Doorbouwen
Algemeen directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht is eveneens blij met de contractverlenging van Jan Wouters. "Het is goed dat Jan kan doorbouwen met deze jonge, talentvolle selectie. Ze zeggen wel eens over hem dat Wouters de beste veldtrainer van Nederland is en die typering staat wat mij betreft als een huis. Wij denken met Jan en met zijn staf alle facetten in huis te hebben die topspelers nodig hebben", aldus Van |Schaik. " Jan is de leider van de staf en hij bepaalt de koers van het elftal. Die taak vervult hij goed en hij laat zich door zijn staf aanvullen op die punten waarin anderen beter zijn. Wij zijn blij dat Jan Wouters, in combinatie met Robby Alflen en hun staf, onze spelers beter kan maken."

Stappen maken
Wouters zelf weet waaraan hij begint met het oog op de toekomst. "Ik weet wat de club wil en kan", zegt Wouters, die vooral een uitdaging ziet in het verbeteren van het elftal in de aanloop naar volgend seizoen. "Met Mulenga, Van der Gun, Duplan en Gerndt hebben we ook voor het komende seizoen scorend vermogen in de voorhoede. En onder anderen Mårtensson, Bovenberg en Schut zijn jongens met ervaring en een winnaarmentaliteit. Als je daar de jongelingen bij optelt als Kali, Van der Hoorn, Bulthuis, Markiet, Cummins, Veldwijk en Takagi, dan heb je een zeer talentvolle selectie", concludeert de trainer/coach van FC Utrecht.

"Met een dergelijk selectie, eventueel aangevuld met enkele nieuwelingen, moeten we weer stappen kunnen maken. Vanuit een reële doelstelling en stap voor stap. Net als de club nu stap voor stap aan het bouwen is, doe ik dat ook met deze jonge selectie. Ik ben als speler altijd een winnaar geweest en dat ben ik ook als trainer van FC Utrecht."

Bron: FC Utrecht | Foto: FCUPhoto (F. Zilver)

Reacties

Bij dit bericht zijn 16 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing