FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jan Wouters: “Leren van de fouten”

05-10-2012

1 reactie


Na een bewogen week met twee nederlagen achterelkaar heeft Jan Wouters het team voor komende zondag weer scherp gekregen voor de uitwedstrijd tegen Ajax. In een week tijd verloor FC Utrecht het bekerduel tegen Ajax met 0-3 en drie dagen later het thuisduel tegen Vitesse met 1-2.

"Deze wedstrijden zijn niet met elkaar te vergelijken", zegt trainer Jan Wouters. "Tegen Vitesse hebben we echt te weinig gekregen. Goed voetbal hebben we niet kunnen uitdrukken in punten voor de ranglijst. Tegen Ajax waren we de minder partij aangezien we positioneel werden overklast. Daar hebben we overgesproken in de aanloop naar het uitduel in Amsterdam. We moeten leren van de fouten die we hebben gemaakt in het bekerduel. We weten wat ons te wachten staat", zet de trainer die de afgelopen twee seizoenen met de volle winst uit Amsterdam vertrok.

Proces
Deze week is hard getraind in de aanloop naar de wedstrijd in Amsterdam. "Zoals ik eerder heb gezegd, zitten we in een proces dat met vallen en opstaan gaat. Na twee nederlagen raak ik niet in paniek. We zijn het systeem dat wij spelen nog steeds aan het verfijnen. Dat gaat steeds beter", meent Wouters. "Maar zoals je ziet, wordt dit de ene keer beloond en de andere keer sta je met lege handen."

Wouters kreeg deze week het nieuws dat er weer drie spelers uit zijn selectie zijn opgeroepen voor een vertegenwoordigend elftal. Mike van der Hoorn speelt met het Nederlands beloftenelftal en Tommy Oar en Adam Sarota komen uit voor Australië. "Dat is prachtig nieuws voor de spelers, maar ook voor de club. Ik ben blij met hun selecties", vertelt de voormalig Oranje-international. "Ze hebben het alle drie zelf verdiend."

Afwezigen
Edouard Duplan ontbreekt de komende weken in de wedstrijdselectie. De Franse aanvaller herstelt van een blessure aan zijn linkerknie. Ook Yassin Ayoub ontbreekt nog. Ook kan Wouters waarschijnlijk geen beroep doen op Alexander Gerndt. De aanvaller is momenteel in Zweden in verband met het overlijden van zijn opa.

NumberFour
De wedstrijd tegen Ajax in de Amsterdam ArenA begint zondagmiddag om 12:30 uur. FC Utrecht neemt in dit uitduel geen eigen supporters mee. Supporters kunnen de wedstrijd bekijken in NumberFour, het supportershome van de SupportersVereniging FC Utrecht.

Bron: fcutrecht.nl
foto: fcuphoto.nl/f. zilver

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing