FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Hummel nieuwe kledingsponsor FC Utrecht

15-06-2012

34 reacties


De komende vier seizoenen prijkt Hummel op de voetbalkleding van FC Utrecht. Dat heeft FC Utrecht vrijdagmiddag aan het grote publiek bekendgemaakt. Algemeen Directeur Wilco van Schaik en eigenaar Marthijn Pothoven van Deventrade tekenden op Stadhuisbrug een overeenkomst en presenteerden direct het ontwerp van het nieuwe rood-witte thuisshirt van FC Utrecht. Langs de gevel van het stadhuis rolden twee immense doeken open waarop het shirt stond afgebeeld.

Van Schaik is content met de overeenkomst met Deventrade, dat naast het Deense Hummel ook merken als Derbystar en Stanno voert. "Hummel profileert zich richting de toekomst als fris, hip, stoer en is helemaal terug. Een A-merk, met een grote potentie om door te groeien. Deventrade ziet in FC Utrecht de ideale partner om de bekendheid van het merk Hummel te vergroten en deze groei mogelijk te maken. Daar zijn wij trots op."

"Wij voeren met Hummel een kwaliteitsmerk met veel dynamiek", zegt eigenaar Marthijn Pothoven van Deventrade. "Wij waren op zoek naar een professionele partner in de Nederlandse Eredivisie. FC Utrecht voldoet hier perfect aan. Hummel en FC Utrecht hebben beiden een positief imago en de ambitie om verder te groeien. Uit de gesprekken die wij hebben gehad, is direct gebleken dat we een goede samenwerking tegemoet gaan."

Tijdens de Open Dag van FC Utrecht op zaterdag 30 juni is het nieuwe thuisshirt van FC Utrecht te verkrijgen. De Open Dag vindt plaats op het parkeerterrein naast Stadion Galgenwaard en begint om 14.00 uur. Om 18.00 uur eindigt het evenement. Het uitshirt van FC Utrecht wordt tijdens de Open Dag op het grote podium gepresenteerd.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 34 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing