FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

'Hotseknotsbegonia-voetbal' levert remise op

18-09-2011

2 reacties


Wijlen Bert Jacobs verzon er ooit de term hotseknotsbegoniavoetbal voor. Maar dat ook slecht voetbal een vermakelijk duel kan opleveren, bewezen FC Utrecht en Heracles Almelo zondagmiddag in hun onderlinge treffen in Stadion Galgenwaard, dat in 2-2 eindigde.

FC Utrecht moest het wederom doen met een gewijzigde defensie. De van een schorsing teruggekeerde Zweedse aankoop Marcus Nilsson vormde samen met Kai Heerings het centrale duo.

Dat de communicatie tussen beide spelers duidelijk te wensen overliet, bleek wel in de beginfase van de wedstrijd. Heracles kreeg daarin drie kansjes, zonder doelman Rob van Dijk echt in de problemen te brengen. Jacob Mulenga miste namens de thuisploeg in de 13e minuut de grootste kans tot dan toe.

Zes minuten later was het na de eerste vloeiende combinatie van de wedstrijd wel raak. Alexander Gerndt kreeg de bal mee van Nana Asare en speelde Pasveer door de benen, 1-0. Mulenga had vier minuten later de voorsprong moeten verdubbelen, maar de aanvaller schoot over.

Met wat fortuin kwam Heracles op gelijke hoogte. Een afstandsschot van Kwame Quansah werd door Nilsson van richting veranderd, waardoor Van Dijk kansloos was, 1-1. Vier minuten later kon Tim Breukers vanaf de rechterflank makkelijk door de Utrechtse defensie dringen en Glynor Plet bedienen, 1-2.

Na rust werd het spel niet veel beter, maar de kansen talrijker. Nadat Plet al een prima kans om zeep hielp, volleerde Asare in de 54e minuut een strakke voorzet van Tommy Oar achter Pasveer, 2-2. In de resterende tijd golfde het spel van links naar rechts, waarbij beide ploegen volop kansen hadden het duel te beslissen. Zo ver kwam het echter niet.

Bron: FCUpdate.nl
Foto's: René van der Laan

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing