FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Hij speelt zondag gewoon voor FC Utrecht'

16-01-2016

6 reacties


Sébastien Haller is de meest besproken speler van FC Utrecht. De wintertransferwindow is open, en zijn trip naar Norwich heeft een stukje duidelijkheid over zijn toekomstplannen gegeven. Zijn zaakwaarnemer Loïc Gustan wordt op de site van VI als volgt geciteerd: 'Als een club die Europees speelt eruit komt met Utrecht, dan is een vertrek deze winter nog mogelijk.'
Trainer Erik ten Hag relativeert de gang van zaken rondom Haller. Hij zegt daarover op de clubwebsite van FC Utrecht: 'Zelf staat Seb er onverstoorbaar in. Hij speelt zondag gewoon voor FC Utrecht en focust zich op de wedstrijd.'

Voor Sébastien Haller is het daardoor zondag mogelijk de vierde keer dat hij namens FC Utrecht in actie komt tegen FC Groningen. In de voorgaande drie duels (twee keer eredivisie, één keer KNVB-beker) scoorde FC Utrecht in totaal negen keer. Opvallend genoeg maakte de Franse spits geen van deze negen goals.

Op 25 januari 2015 werd Haller in De Euroborg in de 65e minuut vervangen door Rubio Rubin. Dit duel eindigde in 2-2, en deze stand was al bereikt toen Haller werd gewisseld. Namens FC Utrecht scoorden Duplan en Ayoub.
Een kanttekening bij dit duel is dat het de tweede van Sébastien Haller in dienst van FC Utrecht was. Zijn eredivisiedebuut had hij een week eerder gemaakt, en zijn eerste goal in de eredivisie zou hij pas maken op 15 februari 2015.

Op 29 augustus 2015 werd FC Utrecht - FC Groningen voor de eredivisie 2-0. In dit duel scoorden Bart Ramselaar en Timo Letscher. Haller speelde de volle 90 minuten, en gaf de assist waarna Letschert het duel vlak voor tijd definitief besliste.

En op 28 oktober 2015 elimineerde FC Utrecht bekerhouder FC Groningen in de KNVB-beker. Na 90 minuten was de stand 3-3-, en na verlenging won FC Utrecht uiteindelijk met 5-3. De Utrechtse goals werden gemaakt door Ramselaar, Ayoub, Diemers, Barazite en Peterson. Haller kwam na dit duel ook niet in de statistieken voor vanwege een assist.

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing