FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

"Het wordt emotioneel, maar met jullie ben ik niet alleen"

04-05-2013

0 reacties


Ook dit jaar komt Audrey di Tommaso, de vrouw van David di Tommaso, weer naar Nederland om de David di Tommaso Trofee uit te reiken. Na afloop van FC Utrecht - Heracles Almelo op zondag 12 mei  wordt op het veld veel aandacht besteed aan de veel tevroeg overleden nummer 4 van FC Utrecht. David di Tommaso, overleed in 2005 in zijn slaap aan een hartstilstand.De uitreiking van de trofee, geïnitieerd door de SupportersVereniging FC Utrecht, is inmiddels een unieke traditie in de historie van FC Utrecht.De Di Tommaso Trofee is de prijs voor de beste speler van het seizoen gekozen door de supporters.
 
Naast de uitreiking van de trofee wordt ook een borstbeeld van David onthuld op de Bunnikside. Hiermee wordt David di Tommaso voor eeuwig geëerd door FC Utrecht en zijn supporters. Audrey zelf zal het beeld onthullen in het bijzijn van diverse oud-spelers en -trainers uit de tijd van DiTo, zoals zijn bijnaam luidt.   
 
Verheugen
Audrey verheugt zich enorm op haar komst naar Nederland. Maar, ze voelt ook dat dit een hele emotionele middag voor haar zal worden. "Ik kijk er altijd naar uit om naar Nederland te komen", zegt Audrey di Tommaso. "Ik heb nog steeds contact met de club, via Marianne Werdler. Zij komt altijd naar mij toe en aan het einde van het seizoen kom ik altijd naar haar als ik FC Utrecht bezoek. Elk jaar staat de club stil bij David, dit doet ons als familie echt veel. Ik wil er ook altijd bij zijn als FC Utrecht de laatste thuiswedstrijd speelt, omdat ik weet dat David trots zou zijn geweest op deze support van zijn club en vooral van zijn supporters." 
 
De vereeuwiging van David in de vorm van een borstbeeld doet Audrey veel. "Dat er nu een beeld komt van David is heel mooi", vervolgt Audrey. "Ik ben heel benieuwd hoe het eruit ziet. Het wordt emotioneel, maar ik ben blij dat ik in de omgeving van vrienden ben. Want zo voelt FC Utrecht als ik hier ben. Ik hoop dat de mensen mij steunen op die dag, ook op de moeilijke momenten die ik zal hebben. Maar dit alles laat nogmaals zien wat David voor FC Utrecht heeft betekend. Ik ben blij dat ik hier nog steeds, ook namens David, deel van uit mag maken."  
 
Onthuld
Het beeld van David di Tommaso wordt op zondag 12 mei, na afloop van de wedstrijd, onthuld. Dit wordt omlijst met het live zingen van Davids favoriete nummer Ti Amo door zanger Ronny van Bemmel. Audrey zal het beeld met enkele oud-spelers en -trainers uit Davids tijd onthullen op de Bunnikside, tussen DiTo's supporters. Voorafgaand aan de wedstrijd om 14:15 uur is het lied Ti Amo met de historische beelden van David te horen in het stadion. 
 
Kom dus vroeg naar Stadion Galgenwaard en blijf tot een half uur na afloop van het duel op je plaats. Dan mis je niets van de onthulling van het beeld en de uitreiking van de Di Tommaso Trofee!
 
Kaarten 
Wil je het duel FC Utrecht - Heracles Almelo bezoeken en aanwezig zijn bij de onthulling van het borstbeeld en de uitreiking van de David di Tommaso Trofee, maar ben je niet in het bezit van een seizoenkaart? Koop dan eenvoudig een losse kaart. Je hebt geen clubkaart nodig, want er is sprake van vrije verkoop. Kaarten koop je -HIER-, bij één van de TicketBox-vestigingen of in de FC Utrecht Fanshop!
 
Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto/ Frank Zilver

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing