FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Het speculeren is al begonnen

30-12-2017

0 reacties


De wintertransferwindow staat voor de deur, en traditiegetrouw leidt iedere transferperiode tot veel speculaties. En rondom FC Utrecht zijn die al begonnen.

Allereerst heeft FC Utrecht na het vertrek van Erik ten Hag op dit moment geen hoofdtrainer. In diverse publicaties zijn al meerdere namen genoemd. Het AD zette de afgelopen dagen assistent Jean Paul de Jong op de poleposition voor het hoofdtrainerschap. Geen onlogische gedachte, maar feit is dat er op dit moment nog niets door FC Utrecht is gecommuniceerd.

Datzelfde AD noemt Frans Adelaar als belangrijkste kandidaat voor de functie van assistent trainer. Als De Jong daadwerkelijk doorschuift naar het hoofdtrainerschap, dan ontstaat er een vacature in de staf. Veldtrainer Hans van de Haar kan dit slechts beperkt invullen, want hij heeft niet de beschikking over het diploma Coach Betaald Voetbal. En Adelaar, hij was zelf hoofdtrainer van FC Utrecht in de periode 2000 - 2002, beschikt over de benodigde ervaring als hoofdtrainer.
Maar feit is dat er op dit moment nog niets is gecommuniceerd door FC Utrecht.

Daarnaast zouden meerdere spelers in de belangstelling staan van andere clubs. De meest-genoemde namen in dit verband zijn van Zakaria Labyad en Yassin Ayoub. Laatstgenoemde beschikt over een aflopend contract, en alleen bij een transfer in de winter kan FC Utrecht nog een transfersom voor Ayoub vragen. Een andere optie is dat hij zijn contract verlengt.

Hoe de selectie van de nieuwe, nog onbekende hoofdtrainer er over iets meer dan een maand uitziet, is op dit moment nog een vraagteken. Want er duiken ook geruchten op dat FC Utrecht bezig is om vervangers voor vertrekkende spelers te halen. Maar ook rondom spelerstransfers is het een feit dat er nog niets is gecommuniceerd door FC Utrecht.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
31 maart 2018 20:45 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 65pt
2 (2) Don Leo 64pt
3 (3) badbo13 60pt
4 (4) Menno 59pt
5 (5) Kikker 54pt
6 (7) chapri 54pt
7 (6) fanvandeFC 53pt
8 (8) ad rem 52pt
9 (18) fcagbu 52pt
10 (9) Speedy 51pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing