FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Het speculeren is al begonnen

30-12-2017

0 reacties


De wintertransferwindow staat voor de deur, en traditiegetrouw leidt iedere transferperiode tot veel speculaties. En rondom FC Utrecht zijn die al begonnen.

Allereerst heeft FC Utrecht na het vertrek van Erik ten Hag op dit moment geen hoofdtrainer. In diverse publicaties zijn al meerdere namen genoemd. Het AD zette de afgelopen dagen assistent Jean Paul de Jong op de poleposition voor het hoofdtrainerschap. Geen onlogische gedachte, maar feit is dat er op dit moment nog niets door FC Utrecht is gecommuniceerd.

Datzelfde AD noemt Frans Adelaar als belangrijkste kandidaat voor de functie van assistent trainer. Als De Jong daadwerkelijk doorschuift naar het hoofdtrainerschap, dan ontstaat er een vacature in de staf. Veldtrainer Hans van de Haar kan dit slechts beperkt invullen, want hij heeft niet de beschikking over het diploma Coach Betaald Voetbal. En Adelaar, hij was zelf hoofdtrainer van FC Utrecht in de periode 2000 - 2002, beschikt over de benodigde ervaring als hoofdtrainer.
Maar feit is dat er op dit moment nog niets is gecommuniceerd door FC Utrecht.

Daarnaast zouden meerdere spelers in de belangstelling staan van andere clubs. De meest-genoemde namen in dit verband zijn van Zakaria Labyad en Yassin Ayoub. Laatstgenoemde beschikt over een aflopend contract, en alleen bij een transfer in de winter kan FC Utrecht nog een transfersom voor Ayoub vragen. Een andere optie is dat hij zijn contract verlengt.

Hoe de selectie van de nieuwe, nog onbekende hoofdtrainer er over iets meer dan een maand uitziet, is op dit moment nog een vraagteken. Want er duiken ook geruchten op dat FC Utrecht bezig is om vervangers voor vertrekkende spelers te halen. Maar ook rondom spelerstransfers is het een feit dat er nog niets is gecommuniceerd door FC Utrecht.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
23 september 2018 12:15 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Dick Advocaat:
Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing