FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Het halfvolle of halflege glas

28-08-2005

0 reacties


Vorige week sprak Booy over het glas met halve inhoud. Tijdens zijn gesprek bij Talpa vond hij dat er meer gekeken moest worden naar het vertoonde spel dan naar het resultaat. Op zich een duidelijke verklaring en met de wedstrijd tegen AZ in het achterhoofd inderdaad een redenering die stand hield. Nu we weer een weekje verder zijn en weer een wedstrijd is gespeeld zou je dit weer kunnen aanvoeren. Het is echter na drie wedstrijden inmiddels wel een feit dat er slechts 1 punt op het conto staat. Kansen waren er vanmiddag genoeg, doelpunten helaas aan de verkeerde kant. Met de wedstrijd tegen PSV voor de boeg wordt het glas steeds minder vol.

Hoeveel krediet heeft Booy nog is dan de vraag. Vorig jaar elfde, het jaar ervoor de tiende plek. Nu na slechts drie wedstrijden, laten we dat vooral niet vergeten, een zestiende plek. Te laag voor de kwaliteiten die er binnen de ploeg zijn, maar wel de realiteit. Het spel oogt verzorgder maar is dat we in Utrecht willen zien? Vandaag ging het publiek er toch weer achter staan toen er wat opportunistischer werd gespeeld. Treurig is het dan wel om na de tweede aanval van Twente een gedeelte van het publiek voetballen, voetballen te horen scanderen terwijl FC Utrecht alleen in de aanval was geweest. Gelukkig werd dat in de tweede helft weer goed gemaakt.

Hoewel er natuurlijk wat frustratie bij zit, je moet er toch niet aan denken om supporter van FC Twente te zijn. Het resultaat heiligt vaak de middelen maar om naar zo’n laffe ploeg te kijken, dat zou je toch geen geld waard zijn. Misschien verklaart dat het behoorlijke lege uitvak wel. Maar eerlijk is eerlijk, de drie punten gaan wel mee naar papegaaienland.

Nog frustrerender is natuurlijk de vorm van één van onze beste spelers. Stefaan Tanghe zit inmiddels al zo’n tijd in een vormcrisis dat de vraag langzamerhand gerechtvaardigd is of hij niet eens op de bank moet plaatsnemen. Iemand met zijn kwaliteiten zou eigenlijk altijd moeten spelen maar hoelang is het nog vol te houden om zijn falen met de mantel der liefde te bedekken? De grootste vraag is natuurlijk wel WIE er op zijn plek zou moeten gaan spelen. Waar in de zomerstop wel twee spitsen kwamen, werd niet geïnvesteerd in een opvolger/vervanger voor Tanghe. Geen geld zou het probleem zijn. Als is het dan wel erg vreemd waarom een speler als Van de Haar voor niets mocht vertrekken. Met dat geld zou misschien wel een Takak of een Hakansson gehaald kunnen worden. De mogelijke interne vervanger, Alisic, werd vanmiddag op de tribune gesignaleerd.

De vraag die dit seizoen nu al speelt is of het glas misschien vervangen wordt door een gifbeker. De trouwe FCUFan is inmiddels wel wat gewend. Dus leeg zal die sowieso gaan……

Midvoor

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing