FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Het gaat beginnen.....

09-08-2010

0 reacties


Hoewel het seizoen al vroeg begon nadert nu toch echt de start. Tenminste, van de competitie dan. Het Europese seizoen is al aan de gang en FC Utrecht is voortvarend van start gegaan. De eerste tegenstander KF Tirana werd makkelijk aan de kant gezet en donderdag volgt de tweede ontmoeting in het tweeluik tegen FC Luzern. In de Galgenwaard werd er met 1-0 gewonnen. Dus er is een kans dat FC Utrecht vrijdag meeloot in de laatste voorronde voor de Europa League. Het is jammer dat er in de Galgenwaard niet meer afstand genomen werd van de Zwitsers. De mogelijkheden daartoe waren zeker aanwezig. De uitwedstrijd is nu zeker geen gelopen koers. Een doelpuntje van Utrechtse zijde zou zeker geen kwaad kunnen voor de gemoedsrust van de supporters.

Zondag wacht meteen een goede graadmeter voor de Nederlandse competitie. Op 8 augustus moet FC Utrecht het in de Kuip opnemen tegen Feyenoord. Een lastige wedstrijd maar gezien de uitspraken van Frans van Seumeren wel een die een goed resultaat zou moeten opleveren. FC Utrecht wil volgens de grootaandeelhouder namelijk de strijd met de Rotterdammers aan voor een positie op de ranglijst. Vorig seizoen eindigde Feyenoord op een plek waar FC Utrecht volgens Van Seumeren voor moet strijden.

Feyenoord kende een moeizame voorbereiding. Door het afscheid van diverse oudgedienden ligt de druk nu op de jongelingen. Geld is er niet in Rotterdam, dus aankopen ook niet. Wel twee huurlingen en van VVV kwamen twee spelers transfervrij over. Of dit voldoende garantie biedt om weer hoog in het linkerrijtje te komen is echter de vraag.

FC Utrecht hield zich ook rustig op de transfermarkt. Drie Aussies. Dat was het resultaat van een lange zomer. Maar FC Utrecht raakte alleen spelers kwijt die het kwijt wilde. De selectie is nagenoeg hetzelfde en zou nu stabieler en meer ingespeeld moeten zijn dan vorig seizoen toen er zes nieuwelingen ingepast moeten worden. Dit zou winst moeten betekenen en de Aussies krijgen de tijd om naar het niveau toe te groeien.

De goede resultaten van FC Utrecht en ook het goede spel van de wissels tegen Mallorca, stemmen de Utrecht supporter vooralsnog behoorlijk positief. Vorm liet tegen Mallorca meteen weer zien waarom hij vorig jaar zo vaak de nul hield en met een degelijke verdediging voor zich, een goed middenveld en hopelijk iets meer trefzekere spitsen en een excellerende Dries Mertens ziet iedereen FC Utrecht dit seizoen weer hoog eindigen. Of dit dan zal leiden tot een positie rond de vierde/vijfde plek zal in mei moeten blijken.

Ik heb er in ieder geval zin an. Eerst maar weer eens een keertje winnen in de Kuip.

Midvoor

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing