FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Henry Vermeulen verlaat FC Utrecht

26-09-2011

11 reacties


Henry Vermeulen, commercieel directeur van FC Utrecht, gaat de club per 1 november verlaten om zijn carrière na drie jaar een nieuw wending te geven. De laatste weken heeft Vermeulen diverse gesprekken gevoerd met de nieuwe algemeen directeur, Wilco van Schaik. Dit heeft ertoe geleid, dat in goed onderling overleg is besloten de samenwerking te beëindigen.

Henry Vermeulen kijkt terug op drie mooie jaren bij FC Utrecht. "Ik heb het enorm naar mijn zin gehad bij FC Utrecht en we hebben wel degelijk stappen gemaakt op commercieel gebied, ook Europees. Maar we hebben ook pech gehad met onder meer de breuk met voormalig hoofdsponsor Phanos." Er staat nu, aldus Vermeulen, een goede organisatie waarop FC Utrecht verder kan bouwen. "Ik zal daar geen deel meer van uitmaken. Dat is aan de ene kant jammer, maar ik denk ook dat het een goed moment is om te vertrekken, nu de club een nieuwe toekomst met een nieuwe visie ingaat. Ik ben blij dat we in goed overleg uit elkaar gaan. Ik wens FC Utrecht alle goeds toe en zal tot 30 oktober mijn activiteiten voor FC Utrecht goed afronden, zowel voor de club als voor haar relaties. En natuurlijk blijf ik supporter van deze mooie club."

De afgelopen jaren heeft Vermeulen veel energie gestoken in het versterken van de relaties met vooral het lokale en regionale bedrijfsleven. Die activiteiten leidden tot meer interesse van het Utrechtse bedrijfsleven voor FC Utrecht.

"Henry is niet in de makkelijkste periode binnengekomen", zegt algemeen directeur Van Schaik. "Hij heeft ontzettend hard gewerkt en het is jammer dat hij het economisch tij zo heeft tegen gehad. "Er breekt nu een nieuwe periode aan en daar moet je beiden voor honderd procent voor willen gaan. Als één van de partijen twijfels heeft over de gekozen aanpak, kun je beter open en eerlijk tegen elkaar zijn en uit elkaar gaan. Vandaar dat Henry nu vanaf 1 november zijn eigen koers gaat varen. Ik ben blij dat dit in goed overleg is gegaan en dat Henry zijn werkzaamheden afmaakt en overdraagt. Ik ben al bezig met de toekomst en daarin zullen die werkzaamheden een belangrijk onderdeel vormen met betrekking tot de invulling van deze functie", aldus Van Schaik. "Uiteraard bedanken wij Henry voor zijn inzet voor FC Utrecht en wensen we hem veel succes in het vervolg van zijn carrière."

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 11 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing