FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Hattrick De Kogel bij verlies Jong FC Utrecht

24-02-2012

0 reacties


Jong FC Utrecht heeft de inhaalwedstrijd tegen Jong Feyenoord/Excelsior verloren. In een doelpuntrijk duel werd het 4-3 voor de thuisploeg. Bij FC Utrecht maakten Daan Bovenberg en Tommy Oar na hun blessures weer hun opwachting. Bovenberg hield het 35 minuten vol terwijl Oar de hele eerste helft uitspeelde.

Na acht minuten kwam het duel zo'n 25 minuten stil te liggen door een enkelblessure van scheidsrechter Merlijn Gerritsen. Nadat diens vervanger Sjoerd Nanninga de wedstrijd hervatte liep FC Utrecht gelijk tegen een doelpunt op. Niels Vorthoren schoot de 1-0 binnen. Twee minuten later in de 15de minuut verdubbelde Nayib Lagouireh de scoorde voor Feyenoord. Mick van Buuren maakte er een kleine tien minuten later zelfs 3-0 van. Dat was ook de ruststand.

Rood en penalty
In de tweede helft toonden de Utrechtse beloften veel veerkracht en speelden beduidend beter dan in het eerste bedrijf. Twee minuten na rust trok Feyenoorder Yorik van Deelen Utrecht-aanvaller Evert Brouwers naar de grond. De Feyenoorder kreeg rood en FC Utrecht een penalty. Leon de Kogel schoot de bal onberispelijk langs de Feyenoord doelman. Na ruim een uur spelen was het weer Feyenoord dat de marge op drie doelpunten bracht. Aanvoerder Ricky van Haaren scoorde de 4-1.

De Kogel
Toen begon het Utrechtse offensief echt. Het was Leon de Kogel die twee minuten na het Rotterdamse doelpunt weer het vijandelijke net vond. Hij herhaalde dit kunstje enkele minuten later waardoor het, met nog twintig minuten op de klok, ineens 4-3 stond. De ploeg van trainer Jean-Paul de Jong bleef druk uitoefenen op de Rotterdamse ploeg, die na de rode kaart de gehele tweede helft met tien man stond. De gelijkmaker hing in de lucht, maar tot een gelijkspel kwam het niet.

Door de nederlaag blijft FC Utrecht op de zesde plaats in de Eredivisie voor beloften staan. Jong Feyenoord klimt naar de tweede plaats en staat nu op zeven punten achterstand van koploper FC Twente.

Scoreverloop:
1-0 12' Vorthoren
2-0 15' Lagouireh
3-0 24' Van Buren
3-1 48' De Kogel (strafschop)
4-1 62' Van Haaren
4-2 64' De Kogel
4-3 69' De Kogel

Opstelling FC Utrecht: Erik Cummins, Daan Bovenberg (35' Yannick Cortie), Jordi Balk (68' Denzel Slager), Kenny Teijsse, Thijs van Hofwegen, Zakaria Amrani, Adam Sarota, Maikel Lange, Tommy Oar (45' Elroy Pappot), Leon De Kogel, Evert Brouwers.

Opstelling Jong Feyenoord/Excelsior: Deckers; D. Fernández (63' J. van Deelen), Berkvens, Rutten, Y. van Deelen; Swerts, Vorthoren, Van Haaren (63' M. Steenvoorden); Maatsen, Van Buren (87' Janssen) en Lagouireh.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing