FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Haller versus Boymans

20-04-2015

8 reacties


FC Utrecht heeft met Sébastien Haller en Ruud Boymans twee spitsen in de selectie die samen 17 van de 53 goals hebben gescoord. Beiden kwamen nog nooit samen in actie, en daarom worden hun cijfers hieronder tegenover elkaar gezet.

Sébastien Haller
De Fransman maakte tegen FC Twente een zeer belangrijke goal, want dit was de enige van de hele wedstrijd. En dus behaalde FC Utrecht drie boordnodige punten die er voor zorgen dat de nacompetitiestreep ver genoeg weg blijft.

Haller werd gehuurd in de winterstop, en kwam tot op heden tijdens 14 duels in actie. In deze duels kwam hij volgens de website www.whoscored.com tot 1.029 speelminuten, en tot acht goals. Hij scoorde gemiddeld iedere 129 minuten. Haller gaf ook nog drie assists, en was daardoor gemiddeld iedere 94 minuten bij een goal betrokken.

In de vier duels waarin Haller scoorde, behaalde FC Utrecht tien punten. In de veertien duels waarin Haller in actie kwam, behaalde FC Utrecht in totaal 13 punten.

Ruud Boymans
Het seizoen van Ruud Boymans wordt gekenmerkt door twee langdurige blessures. Hij miste de eerste vijf eredivisieduels door een schouderblessure. Inmiddels heeft hij al 16 eredivisieduels gemist door een enkelblessure.

Tussen deze blessures door kwam Boymans in negen duels in actie. In deze duels kwam hij volgens www.whoscored.com tot 724 speelminuten, en tot negen goals. Hij scoorde gemiddeld iedere 80 minuten. Boymans gaf één assist, en was daardoor gemiddeld iedere 73 minuten bij een goal betrokken.

In de zeven duels waarin Boymans scoorde, behaalde FC Utrecht twaalf punten. In de negen diels waarin Boymans in actie kwam, behaalde FC Utrecht in totaal 13 punten.

Haller versus Boymans
Haller kwam in meer duels in actie dan Ruud Boymans, en zijn gemiddelde betrokkenheid bij goals ligt iets lager dan die van Boymans. Voor zowel Haller als Boymans geldt dat zij een belangrijk aandeel hebben in de duels waarin FC Utrecht tot nu toe punten behaalde. Boymans heeft meer spreiding in zijn goals, terwijl Haller tegen FC Dordrecht een opvallende prestatie leverde door vier keer te scoren. De beide spitsen lijken elkaar in het belang voor FC Utrecht nauwelijks te ontlopen.

Foto's: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing