FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Grote FC Utrecht Loterij

18-04-2013

5 reacties


Supporters van FC Utrecht kunnen tot en met 12 mei meedingen naar unieke prijzen, waaronder activiteiten met spelers van FC Utrecht! Door één of meerdere loten voor de Grote FC Utrecht Loterij aan te schaffen, investeer je in de toekomst van FC Utrecht en ben je in de race voor unieke ervaringen met spelers en trainers van FC Utrecht, en tastbare prijzen.


Unieke Meet en Greets
Maak kans op één van de ruim 100 prijzen, met als topprijzen de unieke Meet en Greets met de spelers en trainers van FC Utrecht! Een bezoek aan een wijnproeverij met Jan Wuytens en Cedric van der Gun, een tatoeage zetten in een tattooshop met Kai Heerings en Dave Bulthuis, en een zelf in te vullen dag met Nana Asare en Jacob Mulenga. Zomaar drie van de vele prijzen die je kunt winnen! Een overzicht met alle prijzen is terug te lezen op www.fcutrecht.nl/groteloterij. Hier koop je ook direct eenvoudig jouw loten! 


Investeer in de toekomst van FC Utrecht; koop loten! 
Loten voor de Grote FC Utrecht Loterij kosten slechts vijf euro. Voor vijf loten betaal je twintig euro. De trekking van de loterij vindt plaats op dinsdag 14 mei, waarna de winnende lotnummers bekend worden gemaakt op www.fcutrecht.nl. Deelname aan de Grote FC Utrecht Loterij is mogelijk vanaf 18 jaar. Gewonnen prijzen zijn, in overleg met FC Utrecht, overdraagbaar.

In de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard en via de website www.fcutrecht.nl/groteloterij kunnen loten worden gekocht. In dit laatste geval betaal je met iDEAL en worden de loten per post opgestuurd. Bij de resterende thuiswedstrijden van FC Utrecht worden door jeugdvoetballers van de FC Utrecht Academie loten verkocht in en buiten het stadion. Bij FC Utrecht Fan Village, op het Westplein naast de Cityside, kunnen voorafgaand aan de wedstrijden tegen NAC Breda en Heracles Almelo loten gekocht worden. 

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing