FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Groots laser- en vuurwerkspektakel tegen Ajax

19-09-2012

19 reacties


Voorafgaand aan het bekerduel tegen Ajax vindt in Stadion Galgenwaard een spektakel plaats met muziek, lasers en veel vuurwerk. Wees erbij!

Voordat de bekerkraker tegen Ajax op woensdagavond 26 september begint, vindt een groots spektakel plaats. Anderhalf uur voor aanvang van het duel start een grootse show met muziek, lasers en veel vuurwerk.

Op alle tribunes worden extra boxen geplaatst, zodat niemand iets hoeft te missen. De muziek wordt verzorgd door DJ Basti Lourenz, een bekende naam uit de uitgaansscene uit de stal van Armin van Buuren. MC Apster zal met de microfoon in zijn hand de sfeer verder opzwepen.

Aan de lichtmasten wordt extra licht gehangen, zoals movingheads en stroboscopen. In het stadion wordt rook verspreid waardoor de lasershow nog beter zichtbaar wordt. Op het dak van de tribunes komt vuurwerk te staan.

Supporters
Dit spektakel voorafgaand aan de wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door de SupportersVereniging FC Utrecht. Ook True Support wordt bedankt voor haar financiële bijdrage aan dit spektakel. Tal van vrijwilligers van beide supportersclubs zijn betrokken bij de voorbereidingswerkzaamheden. Dit alles om een groot feest te maken nog voordat de wedstrijd is begonnen.

Op het moment dat beide ploegen aftrappen verwachten we dat het spektakel op het veld doorgaat. De wedstrijd begint om 20:45 uur, maar het feest in het stadion dus al om 19:15 uur.

Nog geen kaart?
Jij kunt bij dit voetbalfeest aanwezig zijn! Voor het duel zijn nog kaarten beschikbaar. Om een toegangsbewijs te kopen, is een clubcard verplicht. Klik hier om jouw kaart en eventueel jouw clubcard te bestellen. Op de wedstrijddag blijven de kassa's gesloten.

Reacties

Bij dit bericht zijn 19 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing