FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

DiTo-sjaal bij aankoop kaart Vitesse - Utrecht

06-11-2013

0 reacties


FC Utrecht gaat aankomende op bezoek bij Vitesse. De wedstrijd, die om 19:45 uur begint, staat in het teken van de voormalig nummers vier van beide clubs, Theo Bos van Vitesse en David di Tommaso van FC Utrecht.

Theo Bos, de speler met de meeste wedstrijden voor Vitesse op zijn naam, namelijk 369, overleed in februari van dit jaar aan de gevolgen van kanker. David di Tommaso overleed in 2005 volkomen onverwachts in zijn slaap. Beide spelers waren zeer geliefd bij het publiek.

Daarom is ervoor gekozen beide spelers te herdenken tijdens de onderlinge ontmoeting. Voor deze wedstrijd is een unieke herdenkingssjaal ontworpen met het silhouet en het eeuwige rugnummer van David di Tommaso. De sjaal wordt mede mogelijk gemaakt door FC Utrecht en de Supportersvereniging FC Utrecht. Alle supporters die een kaart kopen voor de wedstrijd Vitesse - FC Utrecht ontvangen deze sjaal gratis. 

Kaartverkoop
De wedstrijd Vitesse – FC Utrecht kan bezocht worden via een auto- of buscombi. Er geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht (s)cc kan maximaal 1 kaart worden aangeschaft. Kaartverkoop loopt uiterlijk tot en met donderdag 7 november. Let op, voor uitwedstrijden geldt dat de (s)cc persoonsgebonden is.

Autocombi
Inmiddels is het voor alle kaarthouders mogelijk om een toegangsbewijs te kopen. Kaarten voor de autocombi kosten € 13,15 en moeten op 9 november omgewisseld worden bij parkeerplaats Bloemheuvel aan de A12. Hier ontvangen de supporters hun DiTo-sjaal. Er zijn maximaal 120 parkeerkaarten beschikbaar. De verkoop voor de autocombi loopt alleen via de Fanshop van FC Utrecht.

Buscombi
Inmiddels is het voor alle kaarthouders mogelijk om een toegangsbewijs te kopen. Kaarten voor de buscombi kosten € 22,45. De bussen vertrekken vanaf 18:00 uur, instappen kan vanaf 17:45 uur. Bij het instappen ontvangen de supporters hun DiTo-sjaal. De bussen vertrekken vanaf stadion Galgenwaard. In de bussen geldt een rookverbod. Kaartverkoop via de FC Utrecht Fanshopinternet en TicketBox

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing