FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Grasmat Galgenwaard goed beoordeeld

23-05-2015

7 reacties


De eindstand van de VVCS Veldencompetitie is bekend. De aanvoerders van de Eredivisieclubs hebben de grasmat in Stadion Galgenwaard als derde beste in de Eredivisie beoordeeld. Slechts de velden in de Rotterdamse Kuip en de Amsterdam ArenA worden als beter betiteld. 

Het is de eerste keer sinds de invoering van de VVCS Veldencompetitie in het seizoen 2008/2009 dat het speelveld in Stadion Galgenwaard tot één van de drie beste velden in de Eredivisie wordt gerekend. De aanvoerders in de Eredivisie worden na afloop van ieder duel gevraagd een objectief oordeel te geven over puur en alleen de kwaliteit van het speelveld, en een cijfer te geven van 1 tot 5. De grasmat in Stadion Galgenwaard eindigde met een gemiddeld cijfer van 3,71.

“Voor onze collega’s die dagelijks intensief bezig zijn met het veld is dit loon naar werken”, zegt Jorn ter Braak, Coordinator Operations van FC Utrecht. “Zij stoppen hun ziel en zaligheid in het verbeteren van het speelveld en het garanderen van de kwaliteit.  Het is een groot compliment voor het hele team dat de spelers dit veld zo hoog waarderen.”

Het stemt Ter Braak tevreden dat met relatief beperkte middelen een dergelijk resultaat wordt gehaald. “Als je ziet dat de top vijf van Nederland de mogelijkheid heeft om in de wintermaanden grasgroei te creëren met behulp van zogeheten assimilatieverlichting en wij die niet hebben, dan kunnen wel spreken van een topprestatie van onze onderhoudsploeg”, aldus Ter Braak.

De weersomstandigheden in combinatie met de momenten waarop FC Utrecht thuis speelden waren dit seizoen erg gunstig, weet Ter Braak. “Nu is het aan ons om te bewijzen dat we niet een incidenteel succesje hebben geboekt, maar dat onze visie op natuurgras en het onderhouden van natuurgras zich vertaalt in een structurele klassering in de hogere regionen van dit klassement. Een mooie uitdaging voor volgend seizoen.”

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing