FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Goede trainingsweek achter de rug'

02-08-2013

0 reacties


Zondag werkt FC Utrecht in Stadion Galgenwaard het eerste duel van het nieuwe competitieseizoen af. Tegenstander in deze wedstrijd is promovendus Go Ahead Eeagles uit Deventer. Wouters: “Ik kijk ernaar uit om na de voorbereiding met de competitie te beginnen.”


Trainingsweek
Wouters heeft afgelopen week voor het eerst gericht en goed kunnen trainen. “De voorbereiding is wat rommelig verlopen”, zegt de trainer. “We hebben destijds met de arbeid rekening moeten houden met Europese wedstrijden, die helaas niet goed verlopen zijn. Deze week hebben we tot ons genoegen een goede trainingsweek achter de rug.”

Start competitie
De oefenmeester geeft aan uit te kijken naar het begin van de competitie. “We spelen thuis na de teleurstelling in Europa, dus we willen goed voor de dag komen. We weten dat we opnieuw moeten beginnen met nieuwe, veelal jonge jongens. Dit heeft tijd nodig.”

De tegenstander
Tegenstander Go Ahead Eagles keert na zeventien seizoenen terug in de Eredivisie. “Qua spel zullen ze op dezelfde voet als vorig jaar verder willen gaan”, meent de trainer. “Het is een voetballende ploeg. Ze hebben een goede voorbereiding afgewerkt met goede resultaten. Wat je vaak ziet, is dat een nieuwkomer in de Eredivisie fris en zonder angst voetbalt. Het gaat voor ons geen eenvoudige wedstrijd worden”, waarschuwt Wouters.

Blessures
De trainer kan voor de wedstrijd van zondag helaas geen beroep doen op Edouard Duplan en Cedric van der Gun. “Duplan en Van der Gun zijn twee belangrijke spelers”, vertelt de trainer. “Ze zijn inmiddels geopereerd en dat is goed verlopen. Het heeft weinig zin om er lang bij stil te staan.” Tevens zijn Adam Sarota (knieblessure) en Kenny Teijsse (enkelblessure) zondag niet inzetbaar.

Nieuwelingen
Tegenover de blessures van bovengenoemden staat het mogelijke debuut van Timothy Derijck en Steve De Ridder. Wouters beschouwt: “Timothy is er klaar voor. Hij heeft bij PSV een normale voorbereiding gehad. Vervolgens heeft hij bij ons veel getraind en inmiddels negentig minuten in de benen. Daar zijn wij heel content mee”, aldus de trainer.
Of Steve De Ridder zondag in actie komt, is een vraag die menigeen zal hebben. “Hij is slechts drie weken in training en heeft nog geen negentig minuten in de benen. We gaan dit rustig bekijken”, laat de oefenmeester het in het midden.

Rol van het publiek
De hoofdcoach benadrukt het belang van het publiek tijdens de openingswedstrijd. “Wij rekenen op begrip en steun van onze supporters. Wij hebben deze steun zondag hard nodig!”

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing