FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Geslaagde True Support-activiteit: ‘Eten bij Arie’

17-11-2013

4 reacties


Vrijdagavond  - aan het begin van een weekend zonder competitievoetbal - kwamen 25 leden in Woerden samen voor een gezellige True Support-activiteit: onbeperkt spareribs of pannenkoeken eten bij ‘Arie’ ofwel Café Victoria aan de Woerdense Stationsweg.

Een samenzijn van supporters kan natuurlijk nooit helemaal zonder voetbal zijn. Op een groot scherm volgden de aanwezigen dan ook met een schuin oog de wedstrijd Portugal- Zweden. Vlak voor tijd mocht zelfs nog even een voormalig Utrecht-speler invallen die in Woerden met gezang werd onthaald (Alexander Gerndt).

De stemming zat er toen al goed in. Achterin de gezellige kroeg van Erik Thuis werd gezellig een drankje gedronken, waarna vanuit de keuken grote aantallen spareribs, ruime hoeveelheden frites en heerlijke pannenkoeken werden aangevoerd.

Aan tafel werd de kwaliteit van de huidige selectie en het beleid van de club besproken, maar vooral werden herinneringen opgehaald aan glorieuze en anderszins opzienbarende wedstrijden uit het verleden en het bijbehorende randgebeuren: uitwedstrijden in Pitesti en Tirana, maar ook een 4-3 in Leeuwarden (waar de stand kort voor tijd nog 1-3 was) passeerden de revue.

Aan één tafel werd een groot aantal buitenlandse voetballers besproken die ooit met meer of minder succes in de Galgenwaard hun kunsten vertoonden: van Floyd Street, Kevin Young, John Linford en Marcus Phillips tot Dionysius Sebwe, Kostakis Costa en Erik Mykland.

Al met al een geslaagde en gezellige avond met dank aan alle aanwezigen en Café Victoria. Houd voor komende True Support-activiteiten deze website en het magazine FCUFans! in de gaten.

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing