FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Geslaagde supportersavond in De Heksenketel

25-09-2013

1 reactie


Volgens jaarlijkse traditie vond afgelopen maandag de supportersvoetbalavond plaats. Vorig seizoen waren de supporters uitgenodigd in NumberFour. Ditmaal werd de avond gehouden in De Heksenketel, onder de zuid-promenade van Stadion Galgenwaard.

Om en nabij de veertig FC Utrecht-supporters waren aanwezig op de sfeervolle avond. Zij hadden de uitgelezen kans om vragen te stellen over technische zaken of input te geven aan de technisch verantwoordelijken van FC Utrecht.

De avond werd afgetrapt door de nieuwkomers bij FC Utrecht. Steve De Ridder, Timothy Derijck en Willem Janssen werden geïnterviewd door Algemeen Directeur Wilco van Schaik.

Vervolgens gaf Hoofd Opleidingen en Technisch Manager Henny Lee een presentatie over de FC Utrecht Academie. De presentatie, die inging op de ontwikkelingen die de academie doormaakt en de investeringen die men doet, maakte veel indruk bij de aanwezige supporters.

Tenslotte gaven trainers Jan Wouters, Robby Alflen en Manager Spelerzaken en Scouting Edwin de Kruijff tekst en uitleg omtrent het eerste elftal. Laatstgenoemde gaf hierbij uitleg over het systeem waarin gescout wordt.

Al met al kan worden teruggekeken op een geslaagde avond. “Ik waardeer en respecteer het enorm hoeveel supporters de moeite nemen om naar dit soort avonden te komen”, aldus supporterscoördinator Robert Junier. “Het is goed dat zij aan de ene kant kritisch zijn en aan de andere kant constructief willen meedenken met de club. Iedereen beseft en begrijpt de situatie bij de club.”

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
24 januari 2018 20:00 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 54pt
2 (3) Sjakie 52pt
3 (2) Kikker 50pt
4 (9) Menno 44pt
5 (12) Speedy 43pt
6 (4) badbo13 42pt
7 (5) chapri 41pt
8 (11) Gina 41pt
9 (6) El Nino 41pt
10 (7) tonyb 40pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing