FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Geslaagde bootreis True Support

25-04-2016

5 reacties


De finale eindigde met een enorme kater, maar de heenreis naar Rotterdam zal veel supporters nog lang bijblijven. De 250 supporters op de True Support DUICboot genoten van de 4,5 uur durende vaartocht.

Om 10.30 uur zette de met vlaggen en spandoeken aangeklede boot vanaf de kade bij de Rooseveltlaan op Kanaleneiland koers richting Rotterdam. In de drie zalen en op het achterdek van de boot was het prima toeven. Vanwege wat stevige buien zochten de mensen op het dek soms ijlings hun toevlucht binnen, maar het weer viel alleszins mee.

In de onderste zaal bracht DJ Michael Jansen alias DJmikey er meteen de sfeer goed in met Utrechtse muziek. In de voorste zaal werd aan tafels gekaart en voorbeschouwd bij een bakje koffie. De sfeer was gespannen, verwachtingsvol en gemoedelijk.

Na een lang oponthoud bij de Prinses Beatrixsluizen bij Nieuwegein vervolgde boot 10 de route richting de Kuip. Langs de kant stonden overal plukjes mensen om uit te zwaaien en succes te wensen die met gejuich en applaus werden begroet. In de onderste zaal werd de muziek afgewisseld met een muziekbingo, verzorgd door Jochem Geerdink van Upbeatles.

Op het dek bracht rapper aCtive live zijn nummer ‘Utreg – Feestje vandaag’ ten gehore. Het refrein werd luidkeels meegezongen, ook toen de TS DUICboot onder gejuich en wederzijdse aanmoedigingen werd ingehaald door de boot van de SupportersVereniging.

Bij aankomst in Rotterdam werd nog een extra rondje door het centrum gevaren, omdat eerst de groep van de andere  boot naar het stadion moest worden geleid. Daarna zetten ook de leden van True Support voet aan wal aan de Piet Smitkade, nog met het idee dat de heenreis maar het begin was van een veel groter feest.

Op het weblog van DUIC zijn meerdere foto’s en filmpjes te zien van de bootreis. Ook op de Facebookpagina van True Support is beeldmateriaal te vinden. Beelden van de bootreis kwam ook voorbij in onder andere het programma De Tafel van Kees van FOX Sports en in de voorbeschouwing van SBS.

Foto's: True Support en FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing