FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Geen treffers in duel met Ergotelis FC

24-07-2011

8 reacties


FC Utrecht kreeg zondag de beste kansen in het oefenduel met Ergotelis FC, maar verzuimde te scoren op Sportcomplex Zoudenbalch (0-0).

In de eerste helft werd vooral Frank Demouge regelmatig in stelling gebracht. Al na zes minuten zette hij zijn hoofd tegen een prima voorzet vanaf de rechterkant van Adam Sarota. In de 24e minuut had de bal eigenlijk gewoon op de stip gemoeten voor een overtreding op Demouge, maar arbiter Van Sichem liet doorspelen. Een minuut later werd een inzet van Demouge nog net voor de lijn gered door een verdediger en in een volgende aanval zag Demouge zijn inzet (opnieuw op een passende assist van Sarota) gekeerd door de Griekse doelman. Ergotelis FC zette daar slechts één mogelijkheid tegenover: Chrysofakis nam een voorzet verrassend in een keer op de schoen.

Na rust liet Nana Asare zich meteen na zijn invalbeurt gelden. Hij schoot rakelings naast en werd even later met een overtreding afgestopt terwijl hij een vrij doortocht richting doel had. Een beste kans was er ruim een kwartier voor tijd ook nog voor Sarota, die zich zelf goed vrijspeelde, maar van dichtbij op de doelman van Ergotelis stuitte. De Grieken gingen zondag overigens stevig de duels in, waardoor het aantal gele kaarten in de vriendschappelijke wedstrijd flink opliep.

Reacties
Alje Schut sprak van een nuttige oefenwedstrijd. "Ze gingen er heel fysiek in, maar daar krijgen we straks in de competitie ook mee te maken en dan moeten we er ook mee om kunnen gaan. In de tweede helft liep het beter vandaag en zat er meer voetbal in."

"We scoren moeilijk", stelde trainer Erwin Koeman vast. "We hebben zeker vier, vijf goede kansen gehad en daaruit hadden we minstens een keer moeten scoren. Als team kwamen we vandaag al beter voor de dag dan vorige week tegen KV Mechelen." Als vindt de trainer dat er op dit moment nog onvoldoende balans in zijn team is. "We hebben veel creativiteit ingeleverd, hebben veel jonge jongens en zijn dan ook nog niet zover als vorig jaar." Dat baart hem twee weken voor de start echter nog geen zorgen. "We zijn niet de enige ploeg die nog niet zover is."

Resterend oefenprogramma
Komende woensdag oefent FC Utrecht op het complex van JSV in Nieuwegein tegen het Spaanse Málaga. Voor de start van de competitie speelt FC Utrecht daarna nog één oefenwedstrijd op zaterdag 30 juli tegen Spakenburg. De competitie begint op zaterdag 6 augustus met een uitwedstrijd tegen VVV-Venlo.

Opstelling
FC Utrecht speelde in de volgende opstelling: Cummins, Mårtensson (Heerings/88), Mulenga (Zullo/61), Demouge, Van de Maarel (Markiet/46), Schut, Tagaki (Nijholt/76), Sarota (Lilipaly/84), Lensky (Lensky/76), Vorstermans (Wuytens/46), Bulthuis (Assare/61). Mulenga zette weer een volgende stap. Hij speelde in deze wedstrijd een uur mee. Het duel werd gespeeld voor 700 toeschouwers.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto/Frank Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing