FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Gala levert Mihai Nesu Foundation €70.000 op

21-02-2012

0 reacties


Het eerste Mihai Nesu Gala heeft een prachtig startbedrag opgeleverd voor de Mihai Nesu Foundation. Met de veiling en de loterij werd meer dan € 58.000 opgehaald. De spelersselectie en FC Utrecht vulden het bedrag aan tot het ronde getal van € 70.000. Volgens Mihai Nesu is deze opbrengst een mooie start van zijn Foundation.

Mihai Nesu opende het gala met enkele woorden en dankte de aanwezigen voor hun komst. Tal van prominenten uit het bedrijfsleven en de voetballerij hadden een tafel gekocht. Onder meer de drie Utrechtse PSV-ers Dries Mertens, Kevin Strootman en Khalid Sinouh waren aanwezig. Oude bekende Sander Keller was ook aanwezig net als Danny Hesp, Willem II-aanvoerder Arjan Swinkels en keeper Jimmy van Fessem. Ook Oranje-international en oud-FC Utrecht-keeper Michel Vorm had van zijn trainer bij Swansea speciaal vrij gekregen om het gala bij te kunnen wonen. Piet Buter, de technische directeur die de Roemeen naar FC Utrecht haalde, was aanwezig in Stadion Galgenwaard. Ook de directie en de Raad van Commissarissen van FC Utrecht en tal van leden van de Business Club zaten aan de stijlvol versierde tafels op deze bijzondere avond.

Topkok Ramon Beuk verzorgde het diner voor de meer dan 200 gasten op het gala. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de Frogetts, Alma Nieto, Charly Luske, Robert Leroy en Lange Frans. De gasten genoten zichtbaar van de avond en boden flink op de diverse veilingstukken, waar onder gesigneerde voetbalshirts, een bijzondere diamantenring, scooters en een diner bereid door topchef Ramon Beuk in zijn restaurant in Maarssen.

De avond is een groot succes geworden voor de Foundation. Meer informatie over de Mihai Nesu Foundation is te vinden op www.mihainesufoundation.com.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing