FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Van Seumeren verkozen tot ondernemer van het jaar

09-10-2011

8 reacties


Het uitbouwen van kraanverhuurbedrijf Mammoet tot een internationaal vermaard aannemersbedrijf en het bergen van de gezonken Russische onderzeeër Koersk. Mede dankzij deze successen mag Frans van Seumeren zich ondernemer van het jaar noemen. Minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) reikte hem zaterdagavond 8 oktober 2011 de Ernst&Young Entrepreneur Of The Year Award uit.

Doorzettingsvermogen en lef
In een reactie benadrukt Verhagen het belang van dit soort prijzen. "Ondernemen is niet altijd makkelijk. Rolmodellen als Frans van Seumeren geven ondernemers inspiratie op momenten dat het tegen zit", aldus de bewindsman. "Succesverhalen zoals die van Frans laten zien dat het succes van ondernemerschap afhangt van doorzettingsvermogen en lef. Ik ben er trots op dat Nederland veel van dit soort ondernemers kent".

Marktleider
De vader van Frans legde de basis voor het bedrijf Mammoet zoals we het nu kennen. Op 19-jarige leeftijd begon Frans van Seumeren als planner bij het bedrijf van zijn vader. Binnen vijf jaar wist hij het bedrijf uit te bouwen tot marktleider in de van zware hijs- en transportklussen. In 2000 nam het concern zijn grootste concurrent Mammoet over.

In deze nieuwe samenstelling verwierf het bedrijf wereldwijde bekendheid met het bergen van de gezonken Russische onderzeeër Koersk in 2001. Van Seumeren was als Algemeen Directeur de hoofdverantwoordelijke voor de berging. In 2005 stopte hij bij Mammoet. Sindsdien investeert hij in diverse ondernemingen, waaronder FC Utrecht. Tevens heeft hij de Human Life Foundation opgericht dat projecten in Afrika ondersteunt.

Entrepreneur of the Year Award
De Entrepreneur of the Year Award is een initiatief van Ernst&Young en is bedoeld om ondernemerschap in Nederland te stimuleren en te belonen. Het ministerie van EL&I zit in de jury die de uiteindelijke winnaar bepaalt. Het is de zestiende keer dat de prijs is uitgereikt.

Bron: rijksoverheid.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing