FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Frank Demouge: "Dit smaakt naar meer"

17-09-2010

1 reactie


“Een super ervaring, dit smaakt naar meer", zo omschrijft Frank Demouge zijn debuut in de wedstrijd tegen Napoli. "Dit zijn de wedstrijden waar je het voor doet”,  keek de nieuwe spits op de luchthaven van Napels terug op zijn eerste officiële wedstrijd voor FC Utrecht. "En dan in zo'n heksenketel. Wat een kabaal maakten die supporters! In Nederland maak je dat wel anders mee."

"Bij vlagen speelden we heel goed en met name in de eerste helft waren we op een gegeven moment de betere ploeg. Ook in de tweede helft kregen we kansen om doelpunten te maken. Eigenlijk hadden we gewoon moeten winnen. De tweede helft kwamen we meer onder druk en in de slotfase was het gewoon knokken om het punt mee terug te nemen naar huis. En dat hebben we gedaan”, aldus Demouge.

Trainer Ton du Chatinier is tevreden over het debuut van Demouge. "Het is natuurlijk heel moeilijk voor hem om in zo'n wedstrijd voor het eerst in de basis te spelen. Maar hij heeft het goed ingevuld. Hij stond daar natuurlijk niet tegenover een paar misselijke tegenstanders", aldus Du Chatinier.

Demouge maakte kennis met tegenstanders met internationale ervaring. "Je merkt in het veld aan alles dat je hier te maken hebt met internationale topverdedigers. Hun spel was hard en je merkt aan allerlei slimmigheidjes dat ze wel wat gewend zijn. Ze blijven net even per ongeluk  op je staan als je op de grond ligt. Maar daar kan onze ploeg wel mee omgaan." Het was de eerste keer dat Demouge samenspeelde met de basiself. De aanvaller: "We hebben natuurlijk van te voren afspraken gemaakt over situaties in het veld. Voor vaste patronen is meer tijd nodig, maar daar werken we hard aan."

Du Chatinier zag in de wedstrijd dat zijn nieuwe spits de tegenstander behoorlijk bezighield. "Doordat hij het de verdedigers van Napoli moeilijk maakte, kreeg Ricky van Wolfswinkel ruimte en kwam hij een paar keer tot goede mogelijkheden."

Bron-foto  fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing