FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Foeke Booy boos op media

20-11-2005

0 reacties


Foeke Booy laat op RTV Utrecht weten niet altijd blij te zijn met de media. Ook Rene van den Berg krijgt er van langs. Booy neemt het op voor zijn spelers: "Ik heb vandaag geen zwakke schakels ontdekt in mijn team. Na al het gedoe in de afgelopen weken werd ik er een beetje moe van. Omdat het zo onterecht is en je er niets aan kan doen. Ik weet de macht van de media hoe die is, kritiek doe ik niet moeilijk over, anders moet je niet aan zo'n job beginnen. Het is vaak ongenuanceerd en onterecht. We weten ook dat we wat mindere wedstrijden gespeeld hebben en ook wel goede wedstrijden hebben gespeeld. Als je de balans opmaakt staan we er helemaal niet zo slecht voor. Ik begrijp gewoon helemaal niet waar het over gaat. Vanavond heb je ook kunnen zien dat we best een aardige ploeg hebben en dan zijn we nog niet eens compleet."
Over Tanghe zegt Booy: "Waar praat je over, natuurlijk moet je ook wel eens belangrijke spelers passeren omdat ze op dat moment niet brengen wat ze moeten brengen. Daar moeten we allemaal niet zo moeilijk over doen. Ik kan het misschien de media ook niet kwalijk nemen. Er is natuurlijk nooit zoveel geweest om over te zeuren en dan denken ze laten we daar dan maar over zeuren. Want het kan natuurlijk niet, wat doet deze trainer. Hij zet zomaar jongens op de tribune. Er zijn ook andere jongens aan de beurt geweest die het niet konden brengen. En dan moet je even een pas op de plaats maken. We moeten niet zoveel in het verleden praten. We kijken allemaal achterom. Het moet niet vertaald worden alsof dit respectloos is. Het zou respectloos zijn geweest als ik maar moet volharden en geloven dat het goedkomt. Het was gewoon niet goed meer. Het is dan een keer de beurt aan anderen. Nogmaals, het is toch heel normaal in voetbal en het gebeurd weleens. Ik vind het ook jammer, ik ben gecharmeerd van Tanghe maar wel van de goede Tanghe."
Over Rene van den Berg: "Ik heb ook moeite met jou gehad, hoe soms spelers van mij neergezet worden, en dat accepteer ik niet. Dan kom ik uit de hoek en dat doe ik niet zo vaak. Ik ben ook een trainer van Utrecht die er al wat langer zit. Je moet dan wel eens dingen veranderen. Als je er maar 2 jaar zit dan hoef je niet zoveel te veranderen. Dan werk je met de groep en als het niet meer gaat pak je je koffers en vertrek je. Zo zit ik niet in elkaar. Met de beperkte middelen die we hebben hebben we een hele aardige groep. Ongenuanceerd creeeren van een hetze daar krijg je mij niet mee gek hoor."

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing