FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

FCU Fans! - Jaargang 02 - Nummer 04

08-08-2007

0 reacties


Aan het eind van het seizoen 2006-2007, waarin FC Utrecht via de playoffs het UEFA Intertoto toernooi behaalde, ontvingen de donateurs van True Support de vierde en laatste uitgave van FCU Fans!. Het extra dikke nummer, dat sterk in het teken stond van 'FC Utrecht Legend' Jean Paul de Jong, bevat ondermeer de volgende onderwerpen:

Inhoud FCU Fans! - Juni 2007 - Jaargang 02 - Nummer 04

Voorwoord - Het voorwoord van True Support voorzitter Rob Rietveld. (pag. 3)

Column Foeke Booy - Foeke Booy schreef, voordat bekend werd dat hij naar Al Nassr vertrok, zijn laatste column als trainer van FC Utrecht voor FCU Fans!. (pag. 5)
Van het bestuur - Het bestuur van True Support geeft uitgebreid toelichting op de beweegredenen om afstand te nemen van FC Utrecht voorzitter Jan Willem van Dop. (pag. 6-11)
Erik Thuis bij Jean Paul de Jong - Normaal gesproken schuift een speler van FC Utrecht aan bij Erik Thuis in Woerden, maar voor de gelegenheid toog Erik Thuis naar Klein Galgenwaard om 'FC Utrecht Legend' JP te interviewen op de dag dat deze bekendmaakte te stoppen met voetbal. (pag. 12-14)
Column - Nog 2 jaar Puma? - True Support secretaris Alexander de Mol gaat in zijn bijdrage in op de samenwerking van de club met kledingsponsor Puma. (pag. 15)

Harde feiten en duidelijke cijfers - Archivaris Hubert Buter verzamelde de statistieken van FC Utrecht van de uit- en thuiswedstrijden en somt net als vorig seizoen de vergeten jubilarissen op. (pag. 16-17)
Column Midvoor - Dooie mus - Midvoor geeft zijn kritische kijk op de financiële huishouding en het vermeende begrotingstekort. (pag. 19)

True Support aan DVSU Forza Friends - Verslag van het lustrumfeest van de Forza Friends, een iniatief dat True Support een warm hart toedraagt. (pag. 20)

Voorspellingscompetitie - Verslag van de uitslag en prijsuitreiking van de Voorspellingscompetitie. (pag. 21)
Hoe is het met...Hans Visser - Patrick van Tergouw zocht Hans Visser op in Heerenveen om eens terug te kijken op zijn FC Utrecht periode. Visser is voor de supporters van FC Utrecht nog altijd een held omdat mede door zijn doelpunten de club indertijd niet degradeerde. (pag. 22-25)
 

Column Hans van Echtelt - Emotie - Ook Hans van Echtelt nam de pen weer ter hand en leverde het slotwoord, met een sterk JP-tintje, van FCU Fans!. (pag. 26)
   


Uiteraard staan wij open voor opmerkingen en suggesties voor de volgende uitgave van FCU Fans!. Gebruikt u dan hiervoor a.u.b. het daarvoor bestemde mailadres: fanzine@fcufans.nl. Of gebruik hiervoor het postadres zoals vermeld op de contactpagina van deze site. Het eerste nummer van FCU Fans! voor het seizoen 2007-2008 staat ingepland voor oktober 2007.

Bestuur True Support & Redactie FCU Fans!

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing