FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nl



Wachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

FCU Fans! - Jaargang 02 - Nummer 02

22-12-2006

0 reacties


Zo vlak voor de kerstdagen hebben de leden van True Support het tweede nummer van FCU Fans! van dit seizoen ontvangen. Het fanzine, 24 pagina's in totaal, is door de redactie weer met veel plezier gemaakt.
Coach Foeke Booy heeft voor True Support weer de pen weer ter hand genomen om zijn kijk te geven op de actualiteit en staat daarbij uiteraard even stil bij de sterfdag van David di Tommaso. DiTo is ons inmiddels alweer ruim een jaar geleden ontvallen. Voor de rubriek 'Hoe is het met...' ging Patrick van Tergouw deze keer op bezoek bij Edwin de Kruijff. Erik Thuis kreeg deze keer bezoek van Michel Vorm voor een ouderwets Thuisiaans-interview. Journalist Hans van Echtelt duikt even in de geschiedenis van het begrip 'supporter' en onze huiscolumnist Midvoor kraakt weer wat kritische noten.

Supporters van FC Utrecht die zich in de komende periode aanmelden als donateur van True Support mogen ook FCU Fans! Jaargang 02 - Nummer 02 verwachten.

Inhoud FCU Fans! - December 2006 - Jaargang 02 - Nummer 02

Voorwoord - Het voorwoord van de hand van True Support voorzitter Rob Rietveld. Deze keer waren wat meer woorden nodig om af te trappen voor deze nieuwe uitgave. (pag. 3)

Column Foeke Booy - Coach Foeke Booy krijgt het steeds meer te pakken als columnist van FCU Fans!. Uiteraard . (pag. 5)
Van het bestuur - Het bestuur van True Support staat even stil bij het bezoek aan de Gemeente Utrecht, de sponsoring van de combireizen, het behartigen van de belangen van onze leden. Kortom, de voortgang in de realisatie van onze doelstellingen. (pag. 6-7)
Harde feiten en duidelijke cijfers - De 150 van Foeke Booy. True Support gaat even uitgebreider in op de statistieken van de 150 wedstrijden van Foeke Booy. (pag. 9)

True Support op weg - Deel 2 - Een reisverslag van de tweede door True Support, met dank aan onze trouwe sponsors, gesponsorde combi naar NEC Nijmegen. (pag. 17)
Michel Vorm bij Erik Thuis - De man 'in Vorm' schoof onlangs aan bij Erik Thuis voor een uitgebreid interview. (pag. 10-13)
Column Midvoor - "De stilte valt zwaar" - Midvoor grijpt even met weemoed terug naar de sfeer rondom de play-off wedstrijd tegen Twente afgelopen seizoen. (pag. 14-15)
Hoe is het met...Edwin de Kruijff - Patrick van Tergouw sprak honderduit met het grote talent uit Bilthoven, Edwin de Kruijff. De Kruijff werkt momenteel als spelersbegeleider bij de VVCS. (pag. 18-21)
 

Column Hans van Echtelt - Voormalig UN sportredacteur Hans van Echtelt gaat 50 jaar terug in de tijd om het het Latijnse begrip 'supportare' toe te lichten. (pag. 22)
   


Uiteraard staan wij open voor opmerkingen en suggesties voor de volgende uitgave van FCU Fans!. Gebruikt u dan hiervoor a.u.b. het daarvoor bestemde mailadres: fanzine@fcufans.nl. Of gebruik hiervoor het postadres zoals vermeld op de contactpagina van deze site. Het volgende nummer van FCU Fans! zal omstreeks begin maart verschijnen.

Redactie FCU Fans!

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsen



Naar boven

|

Home



Aankomende wedstrijd

FC UtrechtVitesse
07 mei 2017 14:30 uur
Galgenwaard
Kaartverkoop

Aanmelden Nieuwsbrief




Poll


Play-offs om Europees voetbal




Voorspellingscompetitie

1 (1) Gina 68pt
2 (2) Kikker 68pt
3 (3) Dreuzel 63pt
4 (4) ad rem 62pt
5 (5) ketelbinkie 59pt
6 (6) mini hoolie 59pt
7 (7) kevertje 58pt
8 (8) Talpa 56pt
9 (9) Drs. C.A. Tastrofe 55pt
10 (10) Prutser 54pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing