FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

FCU Fans! - Jaargang 02 - Nummer 01

28-10-2006

0 reacties


Vorig jaar brachten we twee nummers uit van ons fanzine FCU Fans!. Voor het seizoen 2006-2007 staan er nu vier uitgaves gepland. Het eerste nummer van de tweede jaargang viel onlangs op de mat van alle leden. Het 24 pagina's dikke A5 magazine is weer met de grootst mogelijke zorg samengesteld.

De echte liefhebber zal plezier beleven aan de interviews met oud-speler Herman Verrips en Giuseppe 'Pino' Rossini. Coach Foeke Booy en voormalig UN-verslaggever Hans van Echtelt hebben beiden hun enthousiaste medewerking verleend in de vorm van een rake column. Uiteraard hebben huiscolumnisten Midvoor en Erik Thuis ook hun steentje bijgedragen.
Supporters van FC Utrecht die zich in de komende periode aanmelden als donateur van True Support mogen (zolang de voorraad strekt) eveneens FCU Fans! Jaargang 02 - Nummer 01 verwachten.

Inhoud FCU Fans! - Oktober 2006 - Jaargang 02 - Nummer 01

Voorwoord - Het voorwoord van de hand van True Support voorzitter Rob Rietveld. (pag. 3)

Column Foeke Booy - Foeke Booy pakte wederom zijn pen op om een bijdrage te leveren aan de nieuwe FCU Fans!. Hierin blikt hij terug op de seizoensstart en doet hij verslag van een indrukwekkend bezoek aan een supporter. (pag. 5)
Van het bestuur - Het bestuur van True Support vat de afgelopen periode qua activiteiten samen waaronder het beleidsplan, het 300e lid, de gesponsorde combi naar Excelsior en het bezoek van de ForzaFriends. (pag. 6-7)

Harde feiten en duidelijke cijfers - Penningmeester en FC Utrecht archivaris Hubert Buter dook in de keepersgeschiedenis van FC Utrecht en stelde een totaaloverzicht op. (pag. 9)
True Support op weg - Een reisverslag van de eerste door True Support, met dank aan onze trouwe sponsors, gesponsorde combi. Zowel de reis, de uitslag van de wedstrijd alsmede de sfeer op de tribune was uitstekend! (pag. 10-11)
Giuseppe Rossini bij Erik Thuis - Dit keer was het de beurt aan Giuseppe 'Pino' Rossini om bij Erik Thuis langs te komen voor een lekkere bak koffie (Italiaanse espresso) en een goed gesprek. (pag. 12-13)
'Heracles on tour met Dave in de USA' - Onze eigenzinnige verslaggever Erik Thuis vertrok met wat kompanen naar de USA om daar o.a. de laatste wedstrijd van het seizoen van Dave's Wizards te bezoeken. (pag. 15)

Selectief doof en blind - Midvoor schrijft de frustatie over het arbiterskorps van zich af in zijn vaste column. (pag. 16)
Hoe is het met...Herman Verrips - Patrick van Tergouw schoof aan de gemeentetafel bij niemand minder dan Herman Verrips om zijn imposante FC Utrechtcarrière de revue te laten passeren. (pag. 18-21)


Spandoek - Voormalig UN sportredacteur Hans van Echtelt schijnt zijn licht op de actualiteit rondom FC Utrecht. (pag. 22)
   


Uiteraard staan wij open voor opmerkingen en suggesties voor de volgende uitgave van FCU Fans!. Gebruikt u dan hiervoor a.u.b. het daarvoor bestemde mailadres: fanzine@fcufans.nl. Of gebruik hiervoor het postadres zoals vermeld op de contactpagina van deze site. Het volgende nummer van FCU Fans! zal rond de kerstdagen verschijnen.

Redactie FCU Fans!

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing