FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

FCU Fans! - Jaargang 01 - Nummer 02

19-05-2006

0 reacties


We zijn er trots op! Het tweede nummer van FCU Fans!, het fanzine van True Support, is deze week bezorgd bij de supporters die zich hebben aangesloten bij True Support. We hebben gemeend de lat weer hoger te leggen door het aantal pagina's te verdubbelen en van print- naar drukwerk over te stappen. Het resultaat mag er wat ons betreft zijn.

In het nieuwe nummer onder andere een column van Foeke Booy, waarin hij terugkijkt op het seizoen 2005-2006, en uitgebreide interviews met Etienne Shew-Atjon en oud-speler Willy Carbo. Daarnaast natuurlijk de bijdragen van onze huiscolumnisten Midvoor en Erik Thuis. Tevens bevat het fanzine een uitgebreide terugblik op het eerste jaar van de nieuwe FC Utrecht supportersorganisatie True Support. Voor True Support een jaar van vallen en opstaan.

Supporters die zich in de komende periode aanmelden als donateur van True Support mogen ook FCU Fans! Nummer 02 verwachten.

Inhoud FCU Fans! - Mei 2006 - Jaargang 01 - Nummer 02

Voorwoord - Voorzitter Rob Rietveld blikt in zijn voorwoord terug op het roerige seizoen van FC Utrecht. (pag. 3)

Column Foeke Booy - Niemand minder dan Foeke Booy levert zijn pennevrucht af voor het tweede nummer van FCU Fans!, waarin hij terugblikt op het meest turbulente seizoen uit de geschiedenis. (pag. 5)
True Support: Vallen en opstaan - Het eerste jaar van True Support zit er op. Een jaar waarin een hoop is gerealiseerd, maar ook enkele doelstellingen nog niet zijn behaald. Een terugblik op een jaar van vallen en opstaan. (pag. 6-7)
Etienne Shew-Atjon bij Erik Thuis - Linksback Etienne Shew-Atjon is één van de oudgedienden van het huidige elftal. Erik Thuis sprak met Shew-Atjon over zijn band met FC Utrecht, de mentaliteit op de velden en zijn ambities in de voetballerij. (pag. 8-11)
"Helemaal niets in.." - Columnist Midvoor geeft op geheel eigen wijze zijn mening over zaken als zijn onterechte verwachting inzake de eindklassering, de play-offs versus de commercie en het eerste jaar van True Support. (pag. 12-13)
Harde feiten en duidelijke cijfers - Na afloop van het seizoen is het altijd leuk om nog een keer de balans op te maken. Aan de hand van archivaris Hubert Buter hebben we de nodige statistieken op een rijtje gezet. Welke spelers is FC Utrecht bijvoorbeeld vergeten te huldigen dit jaar? Je leest het in het artikel. (pag. 14-15)
Hoe is het met...Willy Carbo - We spraken met de legendarische FC Utrecht spits uit de periode 1979-1983. De man van de schitterende goals tegen Arges Pitesti en natuurlijk die in de uitwedstrijd tegen de toenmalige Europese topclub HSV. Uiteraard komt de typische Utrechtse voetbalhumor ook aan bod. (pag. 18-19)
FCU Fans Zone - Speciaal voor de FCU Fans is er een 'eigen plek' gecreëerd, de FCU Fans Zone. In deze zone kunnen leden o.a. meedoen aan de True Support Voorspellingscompetitie! (pag. 21)

Zielsverwanten - Onze eigenzinnige columnist Erik Thuis geeft de spelers van FC Utrecht op 'Thuisiaanse' wijze een groot compliment in zijn befaamde column. (pag. 22)
   


Uiteraard staan wij open voor opmerkingen en suggesties voor een volgende uitgave van FCU Fans!. Ook volgend seizoen zal het fanzine enkele malen verschijnen. Gebruikt u dan hiervoor a.u.b. het daarvoor bestemde mailadres: fanzine@fcufans.nl. Of gebruik hiervoor het postadres zoals vermeld op de contactpagina van deze site.

Redactie FCU Fans!

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing