FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

FCU Fans! - Jaargang 01 - Nummer 01

23-12-2005

0 reacties


Zo vlak voor de kerst was het zover! De eerste uitgave van FCU Fans!, het fanzine van True Support, is een feit. In de week voorafgaand aan de kerst is het fanzine - 12 pagina's en in A5 formaat - op de mat gevallen bij de leden van True Support, de sponsors, de overige geledingen en natuurlijk FC Utrecht zelf.
Het uitbrengen van een eigen magazine, fanzine zo u wilt, is één van onze hoofddoelstellingen die we sinds de oprichting van True Support op 1 juli jl. voor ogen hebben. Doelstellingen stellen we natuurlijk niet zomaar, we streven ze ook echt na. Met de uitgave van het eerste nummer is de kurk wat dat aangaat van de fles. Wij zijn er trots op dat we FCU Fans! Nummer 01, met een vormgeving die bij True Support past, zo vlak voor de kerst hebben kunnen versturen. Dit is vooral tot stand gekomen dankzij de expertise van Grafisch Bedrijf Schotanus & Jens Utrecht BV en de inspanningen van supporters binnen True Support.
Supporters die zich in de komende weken aanmelden als donateur van True Support mogen ook FCU Fans! Nummer 01 verwachten.

Inhoud FCU Fans! - December 2005 - Jaargang 01 - Nummer 01

De eerste maanden - Zoals de titel ongetwijfeld doet vermoeden hebben we even teruggekeken naar de eerste maanden van True Support.
De voorbereidingen, de website, de open dag, het 'Home of True Support' op All Inn Klein Galgenwaard en het overlijden van de zeer geliefde David di Tommaso komen onder andere aan bod. (pag. 4-5)
Joost Broerse bij Erik Thuis - FC Utrecht-speler Joost Broerse schuift, daags na de uitwedstrijd tegen Willem II waarin hij vlak voor de tijd de winnende treffer maakte, aan bij onze columnist Erik Thuis voor het nuttigen van een paar bakken overheerlijke koffie, een krokante tosti en een goed gesprek. (pag. 6-7)
Respect - Ook onze vaste website columniste Midvoor heeft uiteraard zijn bijdrage geleverd aan de eerste uitgave van FCU Fans!.
In zijn column staat Midvoor stil bij het beladen woord 'respect' in relatie tot het plotselinge overlijden van David di Tommaso. (pag. 8-9)
Vraaggesprek Adviesraad - Begin oktober is de Adviesraad van start gegaan. In dit nummer legden we de Adviesraad een aantal vragen voor die inzicht geven wat deze supporters voor de FCU Fans zouden kunnen betekenen. (pag. 10)

2006 en verder - Het komende jaar zal True Support zich uiteraard verder gaan manifesteren als supportersorganisatie en dit artikel geeft enig inzicht in wat de richting hiervan zal zijn. (pag. 11)
   


Voor het eerste nummer hebben we er bewust voor gekozen om in het fanzine geen reclameuitingen te hebben. Hierdoor is het fanzine weliswaar dunner dan je wellicht zou verwachten, maar FCU Fans! Nummer 01 bevat hierdoor wel 100% inhoud. Voor volgende nummers valt overigens niet uit te sluiten dat er reclameuitingen in komen. Sterker nog, de kans is vrij groot.

Uiteraard staan wij open voor opmerkingen en suggesties voor een volgende uitgave van FCU Fans! Dat deze er gaat komen staat namelijk vast. Gebruikt u dan hiervoor a.u.b. het daarvoor bestemde mailadres: fanzine@fcufans.nl. Of gebruik hiervoor het postadres zoals vermeld op de contactpagina van deze site.

Redactie FCU Fans!

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing